Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 10 Ekim 2024 #11 AI yolu olan map lazım evet. Ama indirdiğiniz dosyalarda olması gerekiyor.
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.184 Çözümler 4 10 Ekim 2024 #12 Lee Yubin dedi: AI yolu olan map lazım evet. Ama indirdiğiniz dosyalarda olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bu link üzerinden indirdim hocam.
Lee Yubin dedi: AI yolu olan map lazım evet. Ama indirdiğiniz dosyalarda olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bu link üzerinden indirdim hocam.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 10 Ekim 2024 #13 BeratKzmz dedi: Bu link üzerinden indirdim hocam. Genişletmek için tıkla... SRP Sunucularında AI traffic için de link vardı. Dc girebiliyorsanız ona da ulaşın.
BeratKzmz dedi: Bu link üzerinden indirdim hocam. Genişletmek için tıkla... SRP Sunucularında AI traffic için de link vardı. Dc girebiliyorsanız ona da ulaşın.
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.184 Çözümler 4 10 Ekim 2024 #14 Lee Yubin dedi: SRP Sunucularında AI traffic için de link vardı. Dc girebiliyorsanız ona da ulaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam sitelerindeki link geçersiz sizde varsa atar mısınız ?
Lee Yubin dedi: SRP Sunucularında AI traffic için de link vardı. Dc girebiliyorsanız ona da ulaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam sitelerindeki link geçersiz sizde varsa atar mısınız ?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 10 Ekim 2024 #15 Şunlara bir bakın: Traffic Addon for Shutoko Revival Project Beta v0.9 - Updates www.overtake.gg Shutoko Revival Project 0.9.1 - Tatsumi PA | Track Mod | Assetto World Download, install and enjoy this track modification for free. www.assettoworld.com
Şunlara bir bakın: Traffic Addon for Shutoko Revival Project Beta v0.9 - Updates www.overtake.gg Shutoko Revival Project 0.9.1 - Tatsumi PA | Track Mod | Assetto World Download, install and enjoy this track modification for free. www.assettoworld.com