W Warlxy Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Geçen Assetto Corsa trafik modu ındırdım. Mod calısıyor yalnız bır sıkıntısı var, NPC'ler cok kaza yapıyor. Nasıl engellerım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2023
Geçen Assetto Corsa trafik modu ındırdım. Mod calısıyor yalnız bır sıkıntısı var, NPC'ler cok kaza yapıyor. Nasıl engellerım?
N'W'O Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 852 Çözümler 3 23 Haziran 2023 #2 Bazı arabalar buglı oluyor. Çok kaza yapan arabaları kaldır ya da tek tip sorunsuz bir araba olsun hepsi. Youtube'da videoları var bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Bazı arabalar buglı oluyor. Çok kaza yapan arabaları kaldır ya da tek tip sorunsuz bir araba olsun hepsi. Youtube'da videoları var bakabilirsin.
KS KS W Warlxy Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 N'W'O dedi: Bazı arabalar buglı oluyor. Çok kaza yapan arabaları kaldır ya da tek tip sorunsuz bir araba olsun hepsi. Youtube'da videoları var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... aradım ama bulamadım linki varsa atabilir misiniz vıdeonun Artı 0 Eksi
N'W'O dedi: Bazı arabalar buglı oluyor. Çok kaza yapan arabaları kaldır ya da tek tip sorunsuz bir araba olsun hepsi. Youtube'da videoları var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... aradım ama bulamadım linki varsa atabilir misiniz vıdeonun