Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 27 Ekim 2023 #1 Öncelikle selam. Oyundaki NPC'ler şerit değiştiriyor, birbirine çarpıyor ve üzerine atlıyor. Bunun bir çözümü yok mu? @Lee Yubin
Öncelikle selam. Oyundaki NPC'ler şerit değiştiriyor, birbirine çarpıyor ve üzerine atlıyor. Bunun bir çözümü yok mu? @Lee Yubin
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #2 Benjamin the Ferel dedi: Öncelikle selam. Oyundaki NPC'ler şerit değiştiriyor, birbirine çarpıyor ve üzerine atlıyor. Bunun bir çözümü yok mu? @Lee Yubin Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam agresiflik diye bir ayar vardı. Onu düşürün. Artı 0 Eksi
Benjamin the Ferel dedi: Öncelikle selam. Oyundaki NPC'ler şerit değiştiriyor, birbirine çarpıyor ve üzerine atlıyor. Bunun bir çözümü yok mu? @Lee Yubin Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam agresiflik diye bir ayar vardı. Onu düşürün.
KS KS Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 28 Ekim 2023 #3 balkann dedi: Yanlış hatırlamıyorsam agresiflik diye bir ayar vardı. Onu düşürün. Genişletmek için tıkla... En düşüğe aldım yine aynı. Farklı bir trafik paketi denedim olmuyor. Cidden zevk alamıyorum. Ayrıca Content Manager'a kurduklarımı nasıl silebilirim. Farklı bir trafik modu öneriniz var mı? Artı 0 Eksi
balkann dedi: Yanlış hatırlamıyorsam agresiflik diye bir ayar vardı. Onu düşürün. Genişletmek için tıkla... En düşüğe aldım yine aynı. Farklı bir trafik paketi denedim olmuyor. Cidden zevk alamıyorum. Ayrıca Content Manager'a kurduklarımı nasıl silebilirim. Farklı bir trafik modu öneriniz var mı?