efe_06w Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 Assetto Corsa'da mod kurdum her şey tamam ama trafik akmıyor yardım.
emir_d Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #11 efe_06w dedi: Duruyor yerinde. İsterseniz AnyDesk adresimi atayım siz anlıyosanız bakın ( TeamViewer gibi bir program) Genişletmek için tıkla... Şey bana yardımcı olursanız sevinirim efe_06w dedi: Duruyor yerinde. İsterseniz AnyDesk adresimi atayım siz anlıyosanız bakın ( TeamViewer gibi bir program) Genişletmek için tıkla... Anydesk ten bağlanıp yapabilir misin acaba teşekkür ederim Artı 0 Eksi
efe_06w dedi: Duruyor yerinde. İsterseniz AnyDesk adresimi atayım siz anlıyosanız bakın ( TeamViewer gibi bir program) Genişletmek için tıkla... Şey bana yardımcı olursanız sevinirim efe_06w dedi: Duruyor yerinde. İsterseniz AnyDesk adresimi atayım siz anlıyosanız bakın ( TeamViewer gibi bir program) Genişletmek için tıkla... Anydesk ten bağlanıp yapabilir misin acaba teşekkür ederim