Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 3 Haziran 2021 #21 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Bu oyun forza'dan 5 gömlek üstte. Genişletmek için tıkla... Tam tersi olmasın?
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Bu oyun forza'dan 5 gömlek üstte. Genişletmek için tıkla... Tam tersi olmasın?
hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #22 Ben normalini almıştım zamanında. Bunun ne farkı var?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 3 Haziran 2021 #23 Sith Darth Vader dedi: Arkadaşlar Forza var bunu almaya değer mi ve yaz indirimlerinde daha çok düşer mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de yarış oyunu olsa da Forza Horizon 4 arcade oyunudur, Assetto Corsa ise simülasyon. Oynanışta dağlar kadar fark var, seçimini ona göre yap.
Sith Darth Vader dedi: Arkadaşlar Forza var bunu almaya değer mi ve yaz indirimlerinde daha çok düşer mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de yarış oyunu olsa da Forza Horizon 4 arcade oyunudur, Assetto Corsa ise simülasyon. Oynanışta dağlar kadar fark var, seçimini ona göre yap.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 3 Haziran 2021 #24 Bazinga Physicist dedi: Tam tersi olmasın? Genişletmek için tıkla... Hiç assetto oynadın mı?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 3 Haziran 2021 #25 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Ben normalini almıştım zamanında. Bunun ne farkı var? Genişletmek için tıkla... DLC'ler dahil. Oyuna zaten sahip olduğunuz için bu paketi almanız mümkün değil. Dilerseniz oyunu hesabınızdan kaldırıp alabilirsiniz.
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Ben normalini almıştım zamanında. Bunun ne farkı var? Genişletmek için tıkla... DLC'ler dahil. Oyuna zaten sahip olduğunuz için bu paketi almanız mümkün değil. Dilerseniz oyunu hesabınızdan kaldırıp alabilirsiniz.