Oyun Assetto Corsa Ultimate Edition 15.29TL

Hocam almayı planlıyorum ama söylenenlere göre klavye ile oynanmıyormuş oynansa bile zormuş ne kadar doğru?

Oyunu almayı düşünenler iki kere düşünmeden almayın. Zamanında aldım ne zaman bir videosunu görsem şu oyunun heveslenip yüklüyorum sonra modlar karşılıyor beni. Benim için büyük zahmet üst üste modlar kurmak birkaç kere de yaptığım işler boşa gitti umudumu kestim ben. Ama fiyatı çok düşük 15 liraya dürüm alamıyorsunuz/alamıyorsanız gidin oyun alın.

Hocam almayı planlıyorum ama söylenenlere göre klavye ile oynanmıyormuş oynansa bile zormuş ne kadar doğru?

Klavye ile hiç keyif alamazsın. En kötü mouse veya gamepad ile oynaman lazım ki onlarla da oyun bana realistik halinden uzaklaştırıyor gibi geliyor.

Klavyeyi gaz fren yaparsan direksiyonu da mouse yaparsan oynanır ama direksiyonu ve gaz freni klavyeden yaparsan oynamaz çok zor.

Ben 10 saat oynadıktan sonra sıkıldım.
Yine iyi oyun ama diğer oyunlar gibi amaç beklemeyin.
Trafik modu kurarsan ve arkadaşlarınla oynarsan baya keyif alırsın. Direksiyon setin de varsa tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…