Oyun sorunsuzdu ta ki shuto revival project modunu kurana kadar. Araba modu vs. kurmadım. Önceden bu oyunu kurdum shuto haritasını da kurdum ve oynadım ancak şimdi tekrar yükledim ve shuto hariç diğer haritalarda da oynayamıyorum artık, aldığım hatalar bunlar.
Dipnot: Artık "unexpected error" almıyorum fakat oyun açıldığında arkadan hata sesi geliyor ve kapanıp content Manager'e atıyor.
CSP sildiğimde giriyor ancak CSP kurduğumda yine bu hata
Bunu siliyorum ancak dosyalar Asetto'da kalıyor tekrar yüklediğimde csp oto gelmiş oluyor.
Sorunun çözümü yanlış kurulumdan kaynaklanıyor. Oyunun değiştirdiğim dosyalarını silip Steam'dan tekrar doğrulayarak yükleyip, YouTube'dan video izleyerek her şeyi sırasıyla yaptım ve sorun çözüldü @eco123 yardımlarınız için teşekkürler.
Sürekli değişerek denedim zaten ama hata devam etti, oyunu temiz bir kurulum yapıp YouTube'den video izleyerek yaptım ve Shuto'da aldığım hata;
Oyunun kendi haritasında aldığım hata;
Oynatmayacak heralde oyunu.
CSP sildiğimde oyun açılıyor ama CSP kurduğumda kendi haritasında bile açılmıyor.
Bunu siliyorum ancak dosyalar Asetto'da kalıyor tekrar yüklediğimde csp oto gelmiş oluyor.
Sorunun çözümü yanlış kurulumdan kaynaklanıyor. Oyunun değiştirdiğim dosyalarını silip Steam'dan tekrar doğrulayarak yükleyip, YouTube'dan video izleyerek her şeyi sırasıyla yaptım ve sorun çözüldü @eco123 yardımlarınız için teşekkürler.