BeratGusion Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar Assetto Corsa İngilizce olduğu için hiçbir ayarlama yapamıyorum nasıl Türkçe yapabilirim oyunu?
Merhaba arkadaşlar Assetto Corsa İngilizce olduğu için hiçbir ayarlama yapamıyorum nasıl Türkçe yapabilirim oyunu?
WrieN Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 311 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 Content Manager settings e gelip oradan generalden aşağı doğru indiğinizde language®ıonal menusunden dili Türkçe yapabilirsiniz. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 213 KB · Görüntüleme: 3.724 Artı 0 Eksi
Content Manager settings e gelip oradan generalden aşağı doğru indiğinizde language®ıonal menusunden dili Türkçe yapabilirsiniz.
KS KS BeratGusion Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 WrieN dedi: Content Manager settings e gelip oradan generalden aşağı doğru indiğinizde language®ıonal menusunden dili Türkçe yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yama kurmadan olmadı. Artı 0 Eksi
WrieN dedi: Content Manager settings e gelip oradan generalden aşağı doğru indiğinizde language®ıonal menusunden dili Türkçe yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yama kurmadan olmadı.
WrieN Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 311 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #4 BeratGusion dedi: Yama kurmadan olmadı. Genişletmek için tıkla... bende indirdiğim gibi böyle Artı 0 Eksi
mcankurtt Centipat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 18 31 Temmuz 2024 #5 WrieN dedi: Content Manager settings e gelip oradan generalden aşağı doğru indiğinizde language®ıonal menusunden dili Türkçe yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler dostum, benim işime yaradı. Artı 0 Eksi
WrieN dedi: Content Manager settings e gelip oradan generalden aşağı doğru indiğinizde language®ıonal menusunden dili Türkçe yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler dostum, benim işime yaradı.
DURSUN REİS Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 RTX 4060 16 RAM 1 tb Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #6 BeratGusion dedi: Merhaba arkadaşlar Assetto Corsa İngilizce olduğu için hiçbir ayarlama yapamıyorum nasıl Türkçe yapabilirim oyunu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
BeratGusion dedi: Merhaba arkadaşlar Assetto Corsa İngilizce olduğu için hiçbir ayarlama yapamıyorum nasıl Türkçe yapabilirim oyunu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et