Bu oyunun optimizasyonuna firma bir kafayı yorsa harbiden ömürlük oyun olacak mod desteğiyle.Eki Görüntüle 2546446
Premium modlarla birlikte BeamNG.Drive 'ı tek geçerim. Assetto Corsa 'da güzel elbette ama kendini güncelleyemedi. BeamNG.Drive da yeni değil, yavaşta olsa sürekli gelişen ve son birkaç yılda modlarla birlikte baya hayran toplayan bir yapım haline geldi. Ancak güzel bir sistem istiyor, özellikle bellek canavarı olduğunu söylemeliyim.
Bellek sorununun çözümü var aslında, oyun pagefile 'ı pek kullanmak istemiyor, kullansa bellek problemi olmayacak. Bu sorunu çözmek için bellek boşaltıcı herhangi bir program kullanın, ben çok doldurduğum zaman MSI Center 'dan yapıyorum. Grafik anlamında ise söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum, GTA Vice City 'nin haritasını bile modlarla beraber açmak her sistemin harcı değil.Bu oyunun optimizasyonuna firma bir kafayı yorsa harbiden ömürlük oyun olacak mod desteğiyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.