Assetto Corsa ve ETS 2 gibi piyasa yapmalık oyun önerisi

enes06f

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Assetto Corsa ve ETS 2 dışında şöyle şarkı açıp oynayabileceğimiz piyasa yapmalık bir oyun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Premium modlarla birlikte BeamNG.Drive 'ı tek geçerim. Assetto Corsa 'da güzel elbette ama kendini güncelleyemedi. BeamNG.Drive da yeni değil, yavaşta olsa sürekli gelişen ve son birkaç yılda modlarla birlikte baya hayran toplayan bir yapım haline geldi. Ancak güzel bir sistem istiyor, özellikle bellek canavarı olduğunu söylemeliyim.

Bu oyunun optimizasyonuna firma bir kafayı yorsa harbiden ömürlük oyun olacak mod desteğiyle.

Bu oyunun optimizasyonuna firma bir kafayı yorsa harbiden ömürlük oyun olacak mod desteğiyle.
Bellek sorununun çözümü var aslında, oyun pagefile 'ı pek kullanmak istemiyor, kullansa bellek problemi olmayacak. Bu sorunu çözmek için bellek boşaltıcı herhangi bir program kullanın, ben çok doldurduğum zaman MSI Center 'dan yapıyorum. Grafik anlamında ise söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum, GTA Vice City 'nin haritasını bile modlarla beraber açmak her sistemin harcı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…