Assetto Corsa ve ETS 2'yi mouse ile oynamak vs gamepad ile oynamak

Kebap24

Hectopat
Yer
Antalya
Sizce hangisi daha iyi? Ben şu anda mouse ve klavye ile oynuyorum eğer gamepad daha iyi derseniz ona geçeceğim.

ETS 2 için gamepad iyi ancak assetto için gamepad zulüm. Öneri olarak Logitech DFGT öneririm daha iyi olur daha zevkli olur.

Eğer direksiyon alternatifin yoksa gamepad ile oynamak çok daha keyifli.

Ben klavye mouse ile oynamanızı öneririm. Forza gibi gamepad ile oynamaya uygun oyun değiller bunlar.

Sizce hangisi daha iyi? Ben şu anda mouse ve klavye ile oynuyorum eğer gamepad daha iyi derseniz ona geçeceğim.
ETS için yeterli tuş yoktur diye düşünüyorum. Çünkü PS ve Xbox'ta ETS yok. O yüzden ETS için Mouse'de kalabilirsin. Asetto da direksiyon simülasyonu için yapılmış bir oyun. O da zor olur. Bu oyunlar Foeza gibi değil. Pek uygun olmazlar diye düşünüyorum.

Maalesef çok istesem de şu anda direksiyon seti alacak bütçem yok. Assetto Corsa için klavye mouse ile oynamaya devam edeceğim ETS 2 içinde bir denerim çünkü önerenlerde olmuş. Cevap verenlere teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…