Assetto Corsa ve Project Cars Sistem tavsiyesi

intruder600

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Bu iki sim için sistem toplamak istiyorum. Bu konuda deneyim ve spec paylaşmak isteyenler olur mu?
Genel anlamda oyundan çok bu ikisi benzeri sim'ler ile kullanacağım bir sistem istiyorum.
Logitech G27, SeatMaster Home stand ve Samsung LED TV mevcut zaten.
Şu anda GT 650M kartı olan bir HP ENVY dv7 (7212) Laptop (i73630QM 2.4GHz 8GB RAM) ile son derece düşük FPS değerlerinde yarışıyorum. Ancak performans düşüklüğünden çoğu zaman iyi reaksiyonlar veremiyorum pist virajlarına. Hele 12 AI arabası ortama katılınca 10fps bile elde edilemeyebiliyor!

Ayrıca kendim toplamak istemediğim için güvenlilir bir şekilde componentleri satın alıp toplama işlemini de yapacak İstanbul'da tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır?

Mavi ekransız günler....

İnventus ' a toplatıp, elden teslim alabilirsiniz. Sistemi toplayıp 12 saat test ediyorlar, sonra gönderiyorlar/teslim ediyorlar. Bütçe söylerseniz sistem önerisi de yapabiliriz.

Teşekkürler.
3000 - 4000 TL arası bütçe ayırabilirim.

Ara Toplam3.354,69 TL
Toplam KDV603,84 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.958,53 TL
[TBODY] [/TBODY]
İsterseniz Sinerji'den bunu da ekleyip PC Toplama Hizmet Bedeli (Montaj ve Test Hizmeti)  79,56 TL sisteminizi hazır olarak alabilirsiniz.

(İnventus)

Kasa oldukça kaliteli, güç kaynağını da biraz yüksek tuttum, daha sonra yüksek güç gerektiren grafik kartları da takabilirsiniz rahatlıkla.

Son düzenleme:
Her iki cevap için de çok teşekkür ederim.
2 sorum var:
1) Her iki simülatör için de i7 işlemci (detay seri ve clockspeed belirtilmeden) tavsiye etmiş yazılım üreticisinin kendi sitelerinde. Bu configlerde i7 kullanılabilir mi?
2) Eğer ilerde 3 ekran ile yarışmak istersem bu ekran kartları destekler mi? Yani bu ekran kartı fonksiyonu mudur yoksa PCI bus üzerine birden fazla ekran kartı mı takmak lazımdır? (SLI?)
Teşekkürler...

1) Evet kullanılabilir.
2) M. ÖZKAN arkadaşımızın söylediği gibi çözünürlüğe bağlı, 1080p' den aşağı olmamak üzere üç monitör gibi düşünceleriniz varsa SLI konfigürasyonu da düşünülmesi gereken bir senaryo. Dolayısıyla i7 işlemci bu noktada biraz performans artışı sağlayabilir. B85 SLI desteklemediğinden, i7 toplamak isterseniz önerimden SSD' yi çıkarın, anakartı bu ürünle , işlemciyi ise bu ürünle değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…