emirhan9878 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #1 Ben Assetto Corsa oynarken iç bakış açısıyla oynayayım ve ekran kaydı alırken de dıştan almak istiyorum. Yani ben içten oynayacağım, çekilen video 3. şahıs çekcek. Var mıdır bunun bir ayarı saygıdeğer arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2023
Ben Assetto Corsa oynarken iç bakış açısıyla oynayayım ve ekran kaydı alırken de dıştan almak istiyorum. Yani ben içten oynayacağım, çekilen video 3. şahıs çekcek. Var mıdır bunun bir ayarı saygıdeğer arkadaşlar?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.347 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 15 Ocak 2023 #2 Bunun için oynadığının tekrarını izlerken kayıt alacaksın. İstediğin kamerayı seçersin. Öyle yapıyor herkes.
Bunun için oynadığının tekrarını izlerken kayıt alacaksın. İstediğin kamerayı seçersin. Öyle yapıyor herkes.
emirhan9878 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 @Lee Yubin nasıl tekrar izleme kaydı nasıl alabilirim? @Lee Yubin kanka buldum çok sağ ol teşekkür ederim Son düzenleme: 15 Ocak 2023
@Lee Yubin nasıl tekrar izleme kaydı nasıl alabilirim? @Lee Yubin kanka buldum çok sağ ol teşekkür ederim
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.347 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 15 Ocak 2023 #4 emirhan9878 dedi: @Lee Yubin kanka buldum çok sağ ol teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
emirhan9878 dedi: @Lee Yubin kanka buldum çok sağ ol teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
E EmreTuzun Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #5 emirhan9878 dedi: @Lee Yubin nasıl tekrar izleme kaydı nasıl alabilirim? @Lee Yubin kanka buldum çok sağ ol teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... kral nasıl buldun banada lazım
emirhan9878 dedi: @Lee Yubin nasıl tekrar izleme kaydı nasıl alabilirim? @Lee Yubin kanka buldum çok sağ ol teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... kral nasıl buldun banada lazım
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 4 Mayıs 2023 #6 EmreTuzun dedi: kral nasıl buldun banada lazım Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğin an kayıt almaya başlıyor zaten. Bir kaç dakika oyna esc'ye bas "Replay" seçeneğine bas ordan izleyebilirsin.
EmreTuzun dedi: kral nasıl buldun banada lazım Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğin an kayıt almaya başlıyor zaten. Bir kaç dakika oyna esc'ye bas "Replay" seçeneğine bas ordan izleyebilirsin.