Assetto Corsa virajlarda savrulma

Anladım hocaam. Ben gaz ve freni bırakmıyorum hiç. Deneyeceğim. Bir de araba öneriniz var mı? Mümkünse oyunla beraber gelen arabalardan olsun.

Kanka o hızlarla girersen virajlara direksiyonla bile dönemezsin.

Anladım hocaam. Ben gaz ve freni bırakmıyorum hiç. Deneyeceğim. Bir de araba öneriniz var mı? Mümkünse oyunla beraber gelen arabalardan olsun.
Lotus araçlarına bakabilirsiniz genel anlamda. Hepsi hafif ve kolay viraj dönüyor, başlangıç için iyi olurlar. Evora GT Carbon hoşunuza gittiyse kullanabilirsiniz.

Lotus araçlarına bakabilirsiniz genel anlamda. Hepsi hafif ve kolay viraj dönüyor, başlangıç için iyi olurlar. Evora GT Carbon hoşunuza gittiyse kullanabilirsiniz.
Çook teşekkür ederim hocam. Çok yardımınız dokundu. Ufak dönüşlerde artık rahat dönebiliyorum.

Viraja girdikten sonra frene ve gaza dokunmamalısınız. Gerçek hayattaki yarışları izlerseniz, viraja girmeden önce tam frene basılmaz, bas-çek hareketleriyle hız oturtulur. Viraj çıkışında ise gaza basabilirsiniz.

Hocam ne yapıyorsun sen yavv 150 ile viraja girip dönemiyorum diyorsun oyun bir gerçekçilik oyunu hızını düşür dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…