Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Trinus VR ile Assetto Corsa'yı çalıştırdım. Denemek için benchmark açtım 3-4 dakika sorunsuz çalıştı ama sonra birden mavi ekran verdi. Çok hızlı geçtiği için hatayı göremedim. Minidump:
Genelde USB portları, sürücüleri veya onlara bağlı olan cihazlardan kaynaklanıyor bu hata.
Bazen de RAM arızası olabiliyor.
Name:
usb80236.sys
Info:
Remote NDIS USB Driver
Source:
Windows Update
Gördüğüm kadarıyla bu hatada ilk başta USB portuna takılı olan telefon vb. bir cihazdan bilgisayarınıza internet paylaşımı yapıp yapmadığınız sorgulanıyor. Böyle bir durum var mı?
Eğer öyleyse telefon ile laptopun bağlantısını kesin, otomatik olarak yüklenen sürücüleri aygıt yöneticisinden silin. Daha sonra yine bağlayın ve tekrar otomatik yüklensin. Hatta bunun Windows'un yükleyeceği sürücüler dışında güncel 3. parti bir sürücüsü varsa ona da bakın internetten, telefon modelinize göre.
Chipset sürücülerinde de bir güncelleme gerekebilir ama laptop destek sitesindeki çok eski. İşletim sisteminize uyumlu bir sürücü bulmak lazım.
Genelde USB portları, sürücüleri veya onlara bağlı olan cihazlardan kaynaklanıyor bu hata.
Name:
usb80236.sys
Info:
Remote NDIS USB Driver
Source:
Windows Update
Gördüğüm kadarıyla bu hatada ilk başta USB portuna takılı olan telefon vb. bir cihazdan bilgisayarınıza internet paylaşımı yapıp yapmadığınız sorgulanıyor. Böyle bir durum var mı?
Eğer öyleyse telefon ile laptopun bağlantısını kesin, otomatik olarak yüklenen sürücüleri aygıt yöneticisinden silin. Daha sonra yine bağlayın ve tekrar otomatik yüklensin. Hatta bunun Windows'un yükleyeceği sürücüler dışında güncel 3. parti bir sürücüsü varsa ona da bakın internetten, telefon modelinize göre.
Chipset sürücülerinde de bir güncelleme gerekebilir ama laptop destek sitesindeki çok eski. İşletim sisteminize uyumlu bir sürücü bulmak lazım.
Name:
usb80236.sys
Info:
Remote NDIS USB Driver
Source:
Windows Update
Eğer öyleyse telefon ile laptopun bağlantısını kesin, otomatik olarak yüklenen sürücüleri Aygıt Yöneticisi'nden silin. Daha sonra yine bağlayın ve tekrar otomatik yüklensin. Hatta bunun Windows'un yükleyeceği sürücüler dışında güncel 3. parti bir sürücüsü varsa ona da bakın internetten, telefon modelinize göre.
Kusura bakmayın hocam biraz geç cevap veriyorum. Evet USB ile internet paylaşımıyla uygulamayı bağlamıştım. Oyunu bir kere çalıştırdım kenar yumuşatmayı vs. açınca oldu gibi geldi bana ama BIOS ve Chipsete de bakıp deneyeceğim, sağ olun.