Assetto Corsa vs BeamNG.drive

sherlocks

Centipat
Daha fazla  
İkisinden birini almak istiyorum ama aşırı kararsızım. Farklarını az buçuk biliyorum, BeamNG Drive’ın fiziği daha iyi. Benim isteğim biraz daha böyle güzel bir arabayla trafikte makas atmak. YouTube videolarında modla ikisini de yaptıklarını görüyorum. Ana isteğim bu. Sizce hangisi daha çok sarar, yazarsanız sevinirim.

İkisinden birini almak istiyorum ama aşırı kararsızım. Farklarını az buçuk biliyorum, BeamNG.drive'ın fiziği daha iyi. Benim isteğim biraz daha böyle güzel bir arabayla trafikte makas atmak. YouTube videolarında modla ikisini de yaptıklarını görüyorum. Ana isteğim bu. Sizce hangisi daha çok sarar, yazarsanız sevinirim.

Hocam asetto alın altınıza Honda Civic 1.6 ies vutututtuu patlata patlata makas atın arkayada güzel eski bir pop şarkı oyunun tadını anlarsınız.

Hocam asetto alın altınıza Honda Civic 1.6 ies vutututtuu patlata patlata makas atın arkayada güzel eski bir pop şarkı oyunun tadını anlarsınız.

Kanka pekı bunu aynı anda Online oynayabılıyor muyuz yanı trafık araba modu falan ama Online aynı bızım gıbı arabalar suruyor vesaire.

Kanka pekı bunu aynı anda Online oynayabılıyor muyuz yanı trafık araba modu falan ama Online aynı bızım gıbı arabalar suruyor vesaire.

Hocam arkadaşlarınla oynayabiliryorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı