KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #1 Oyuna yama eklediğimde araç mavi oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?
Çözüm ismetcelal33 23 Mart 2022 KBDALES dedi: Content Manager kurulu nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Custom shader pack de var Genişletmek için tıkla... Ayarlar bölümünü açın, Custom Shader Patch'e tıklayıp soldaki menüden Lighting FX'i aktif değil ise aktif hale getirip tekrar deneyin.
KBDALES dedi: Content Manager kurulu nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Custom shader pack de var Genişletmek için tıkla... Ayarlar bölümünü açın, Custom Shader Patch'e tıklayıp soldaki menüden Lighting FX'i aktif değil ise aktif hale getirip tekrar deneyin.
134LvLShaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #11 Bende işe yaramadı hiçbir şekilde çözemedim. Artı 0 Eksi
keremm34 Femtopat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #12 ismetcelal33 dedi: Csp yani Custom shader patch kurun, bazı araçlarda bu patch gerekli. Tüm araçlarda mı mavi oluyor yoksa belli araçlar mı? Content Manager kullanmanızı da tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Benım tüm araçlarda. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
ismetcelal33 dedi: Csp yani Custom shader patch kurun, bazı araçlarda bu patch gerekli. Tüm araçlarda mı mavi oluyor yoksa belli araçlar mı? Content Manager kullanmanızı da tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Benım tüm araçlarda.