Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Ocak 2023 #1 RAM 8 gb Ekran kartı Nvidia gt 420 İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz Start Engine tuşuna basıyorum ama başlamıyor, yok mu bir çözümü?
SHYN1E Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 2 Çözümler 7 14 Ocak 2023 #2 Doğa Aden dedi: Start Engine tuşuna basıyorum ama başlamıyor, yok mu bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Oyuna ilk girişiniz mi? Artı 0 Eksi
Doğa Aden dedi: Start Engine tuşuna basıyorum ama başlamıyor, yok mu bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Oyuna ilk girişiniz mi?
Beyaz Saray Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 194 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #3 Çözünürlüğü kontrol edin. Masaüstü çözünürlüğünüzle aynı çözünürlükte olması lazım oyunun. Artı 0 Eksi
KS KS Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Ocak 2023 #4 SHYN1E dedi: Oyuna ilk girişiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bir kaç kez denedim lakin açılmadı. Artı 0 Eksi
logileyy Femtopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #5 Beyaz Saray dedi: Çözünürlüğü kontrol edin. Masaüstü çözünürlüğünüzle aynı çözünürlükte olması lazım oyunun. Genişletmek için tıkla... "Giriş Desteklenmiyor" hatası veriyo bende çözünürlükten kaynaklı ama bulamadım nerden değişiceğiniDirectx 12 var 1366x768 75hz Artı 0 Eksi
Beyaz Saray dedi: Çözünürlüğü kontrol edin. Masaüstü çözünürlüğünüzle aynı çözünürlükte olması lazım oyunun. Genişletmek için tıkla... "Giriş Desteklenmiyor" hatası veriyo bende çözünürlükten kaynaklı ama bulamadım nerden değişiceğiniDirectx 12 var 1366x768 75hz
SHYN1E Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 2 Çözümler 7 14 Ocak 2023 #6 Doğa Aden dedi: Bir kaç kez denedim lakin açılmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunun ilk girişinde bir ayar yada bir seçeneğe basmadan açılmıyordu sanki ama inan hatırlamıyorum. Bir dene onu da.. Artı 0 Eksi
Doğa Aden dedi: Bir kaç kez denedim lakin açılmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunun ilk girişinde bir ayar yada bir seçeneğe basmadan açılmıyordu sanki ama inan hatırlamıyorum. Bir dene onu da..
KS KS Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Ocak 2023 #7 Beyaz Saray dedi: Çözünürlüğü kontrol edin. Masaüstü çözünürlüğünüzle aynı çözünürlükte olması lazım oyunun. Genişletmek için tıkla... Nereden kontrol edebilirim. Artı 0 Eksi
Beyaz Saray dedi: Çözünürlüğü kontrol edin. Masaüstü çözünürlüğünüzle aynı çözünürlükte olması lazım oyunun. Genişletmek için tıkla... Nereden kontrol edebilirim.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.106 Çözümler 62 14 Ocak 2023 #8 Beyaz Saray dedi: Çözünürlüğü kontrol edin. Masaüstü çözünürlüğünüzle aynı çözünürlükte olması lazım oyunun. Genişletmek için tıkla... Aynı olması gerekli değil. Doğa Aden dedi: Start Engine tuşuna basıyorum ama başlamıyor, yok mu bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Oyun VR modda mı? Content Manager kurup onun üzerinden giriş yapmanızı öneririm yeni başladınız herhalde bu videoda her şeyi detaylıca anlatıyor, güzel bir rehber faydalanabilirsiniz videodaki her şeyi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
Beyaz Saray dedi: Çözünürlüğü kontrol edin. Masaüstü çözünürlüğünüzle aynı çözünürlükte olması lazım oyunun. Genişletmek için tıkla... Aynı olması gerekli değil. Doğa Aden dedi: Start Engine tuşuna basıyorum ama başlamıyor, yok mu bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Oyun VR modda mı? Content Manager kurup onun üzerinden giriş yapmanızı öneririm yeni başladınız herhalde bu videoda her şeyi detaylıca anlatıyor, güzel bir rehber faydalanabilirsiniz videodaki her şeyi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Ocak 2023 #9 logileyy dedi: "giriş desteklenmiyor" hatası veriyor bende çözünürlükten kaynaklı ama bulamadım nereden değişeceğiniDirectX 12 var. 1366x768 75Hz. Eki Görüntüle 1632752Eki Görüntüle 1632753 Genişletmek için tıkla... Rica etsem kendin konu açar mısın? Artı 0 Eksi
logileyy dedi: "giriş desteklenmiyor" hatası veriyor bende çözünürlükten kaynaklı ama bulamadım nereden değişeceğiniDirectX 12 var. 1366x768 75Hz. Eki Görüntüle 1632752Eki Görüntüle 1632753 Genişletmek için tıkla... Rica etsem kendin konu açar mısın?
logileyy Femtopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #10 Doğa Aden dedi: Rica etsem kendin konu açar mısın? Genişletmek için tıkla... konu altına soru yazdım bende aynı konnudan açtım ama cevap gelmedi kusurma bakma Artı 0 Eksi
Doğa Aden dedi: Rica etsem kendin konu açar mısın? Genişletmek için tıkla... konu altına soru yazdım bende aynı konnudan açtım ama cevap gelmedi kusurma bakma