Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Ocak 2023 #1 RAM 8 gb Ekran kartı Nvidia gt 420 İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz Start Engine tuşuna basıyorum ama başlamıyor, yok mu bir çözümü?
KS KS Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Ocak 2023 #11 logileyy dedi: konu altına soru yazdım bende aynı konnudan açtım ama cevap gelmedi kusurma bakma Genişletmek için tıkla... Sorun yok ben özür dilerim. Artı 0 Eksi
logileyy dedi: konu altına soru yazdım bende aynı konnudan açtım ama cevap gelmedi kusurma bakma Genişletmek için tıkla... Sorun yok ben özür dilerim.
N Nadir413 Decapat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #12 Doğa Aden dedi: Start Engine tuşuna basıyorum ama başlamıyor, yok mu bir çözümü? Genişletmek için tıkla... eğer hala aynı sorunu yaşayan olursa çözüm olsun diye yazıyorum. oyun içinden Options giriyoruz, buradan general sekmesine giriyoruz, buradan da Force 32-bit tikini kaldırıyoruz. artık istediğiniz yarışı başlatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Doğa Aden dedi: Start Engine tuşuna basıyorum ama başlamıyor, yok mu bir çözümü? Genişletmek için tıkla... eğer hala aynı sorunu yaşayan olursa çözüm olsun diye yazıyorum. oyun içinden Options giriyoruz, buradan general sekmesine giriyoruz, buradan da Force 32-bit tikini kaldırıyoruz. artık istediğiniz yarışı başlatabilirsiniz.