Çözüldü Assetto Corsa yarış başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram
Dostlar, Assetto Corsa da yeni indirdim direkt shuto traffic modu indirdim. Yarış iptal edildi hatası veriyordu, onu çözdüm. Bu sefer de unexpentend hatası crash veriyor, ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 20230124_213941.jpg
    176,7 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CSP 1.79 deneyebilirsin.

Ayrıca crash report'u not defteri ile açıp en aşağıda ne yazdığını atar mısın? Bazen anlamlı şeyler yazıyor hatanın sebebi anlaşılıyor.
Csp 1.79 deneyebilirsin.

Ayrıca crash Report'u not defteri ile açıp en aşağıda ne yazdığını atar mısın? Bazen anlamlı şeyler yazıyor hatanın sebebi anlaşılıyor.

Çözdüm sorunu ama bazı arabalarda hata veriyor ve DLC eksik diyor, araba modları için illa bütün DLC'leri almam mı gerek?

Çözdüm sorunu ama bazı arabalarda hata veriyor ve DLC eksik diyor, araba modları için illa bütün DLC'leri almam mı gerek?
DLC eksik diyorsa evet mecburen almak lazım serverlara girmek için serverda hangi araç varsa onu bulundurmak lazım. Şu an indirimdeyken kaçırmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…