Assetto Corsa yarış iptal oldu hatası

kayzz

Decapat
Daha fazla  
Assetto Corsa'da content Manager'da normal maplerde arabalra hiçbir problem yok ancak trafik modu ve haritasını açmıyor başlat dediğimde.
Yarış iptal oldu hatas veriyor başlata basıyorum yükleme ekranı geliyor sağ allta Assetto Corsa Steam 32 Bit- 1.16.4 1366x768'a: A 2X yazyor ve hata veriyor sadece trafik mapinde oluyor.
Steam sildim content Manager sildim harita sildim ama olmadı teşekkürler.

RAM yetmiyor olabilir mi? Oyun dosyalarını doğrular mısın.

CSP sürümünü kontrol et son sürüm yerine farklı sürümler deneyebilirsin eğer olmazsa, Pc ye res at, Sol u silip tekrar kur, kullandıgın araba modu veya harita modu hatalı olabilir. trafik modunu doğru kurduğundan emin ol. PP filter sol değilse sol yapmayı deneyebilirsin onun dışında trafik modunu shuto değilde farklı map de deniyorsan paralı versiyonunu alman gerekiyor olabilir. Son olarak Trafik modu olan serverlara girmeye çalış.

RAM yetmiyor olabilir mi? Oyun dosyalarını doğrular mısın.
Oyun dosyalarını doğrulamayın kesinlikle modlarınızı kaybedebilirsiniz. Eğer yapacaksanız yedeklemeyi unutmayın.

Hata bu hatadan önce yükleme ekranına giriyor ardından iptal hatası.

RAM yetmiyor olabilir mi? Oyun dosyalarını doğrular mısın?

Hayır başka maplerde oynayabiliyorum.

Csp sürümünü kontrol et son sürüm yerine farklı sürümler deneyebilirsin eğer olmazsa, PC'ye res at, sol u silip tekrar kur, kullandığın araba modu veya harita modu hatalı olabilir. Trafik modunu doğru kurduğundan emin ol. Pp filter sol değilse sol yapmayı deneyebilirsin onun dışında trafik modunu shuto değil de farklı map de deniyorsan paralı versiyonunu alman gerekiyor olabilir. Son olarak trafik modu olan serverlara girmeye çalış.

Oyun dosyalarını doğrulamayın kesinlikle modlarınızı kaybedebilirsiniz. Eğer yapacaksanız yedeklemeyi unutmayın.

Sürümlerde sıkıntı yok, araba modum yok başka haritalarda sıkıntı yok ama farklı yerlerden shutoko indirdim yine de sadece shutokoda sıkıntı oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    190,4 KB · Görüntüleme: 386
Hata bu hatadan önce yükleme ekranına giriyor ardından iptal hatası.

Hayır başka maplerde oynayabiliyorum.

Sürümlerde sıkıntı yok, araba modum yok başka haritalarda sıkıntı yok ama farklı yerlerden shutoko indirdim yine de sadece shutokoda sıkıntı oluyor.
tamam sorunu şu an çözmüş olabiliriz.
1693673379778.png

burda gördüğün gibi oyun modunu track day yap ve ayarların aynısını geçir. sağ kısımda opponentsi kaç yaptıysan o kadar çeşit araba ekle bunlar trafikte karşına çıkan arabalar olacak. Tabii traffic arabalarını indirmemiş olabilirsin onlar düşük grafikli yapıya sahip olduğu için oyunun daha az kastırır. Ama normal arabaları da trafik arabası olarak yapabilirsin.

Tamam sorunu şu an çözmüş olabiliriz.
Eki Görüntüle 1928519
Burada gördüğün gibi oyun modunu track day yap ve ayarların aynısını geçir. Sağ kısımda opponentsi kaç yaptıysan o kadar çeşit araba ekle bunlar trafikte karşına çıkan arabalar olacak. Tabii traffic arabalarını indirmemiş olabilirsin onlar düşük grafikli yapıya sahip olduğu için oyunun daha az kastırır. Ama normal arabaları da trafik arabası olarak yapabilirsin.

Maalesef yine olmadı starta bastım yükleme ekranı geldi ve iptal oldu hatası.

Arkadaşlar çok basit bir çözümü var ben kendim buldum content Manager'dan shader yerine gelin install basın oradan sağda avaliable version diye bir şey diyecek orada en üsteki sürüme basın indirin bende düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı