J Jero Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 2 12 Kasım 2022 #1 Direksiyonum yolda giderken ya da bir yere çarptığımda sağ sola dönüyor. Frene bastıgımda direksiyon titriyor, yol efekti gibi bir şey var çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2022
Direksiyonum yolda giderken ya da bir yere çarptığımda sağ sola dönüyor. Frene bastıgımda direksiyon titriyor, yol efekti gibi bir şey var çözemedim.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #2 Jero dedi: Direksiyonum yolda giderken ya da bir yere çarptığımda sağ sola dönüyor. Frene bastıgımda direksiyon titriyor, yol efekti gibi bir şey var çözemedim. Genişletmek için tıkla... Direksiyonun genel ayarlarını ayarlamanız lazım sanırım.
Jero dedi: Direksiyonum yolda giderken ya da bir yere çarptığımda sağ sola dönüyor. Frene bastıgımda direksiyon titriyor, yol efekti gibi bir şey var çözemedim. Genişletmek için tıkla... Direksiyonun genel ayarlarını ayarlamanız lazım sanırım.
J Jero Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 2 12 Kasım 2022 #3 mahber dedi: Direksiyonun genel ayarlarını ayarlamanız lazım sanırım. Genişletmek için tıkla... Logitech ayarları tamam da sadece yol da giderken yol titreşimi hissediyorum çözemedim bu oyun için g29 aldım ve oynayamıyorum.
mahber dedi: Direksiyonun genel ayarlarını ayarlamanız lazım sanırım. Genişletmek için tıkla... Logitech ayarları tamam da sadece yol da giderken yol titreşimi hissediyorum çözemedim bu oyun için g29 aldım ve oynayamıyorum.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #4 Logitech programınız var ise, youtubeden veya kendiniz kurcalıyarak bulabilirsiniz titreşim ayarını.