fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Selam hayırlı kandiller herkese Assetto Corsa oyununda %99 CPU hatası alıyorum ve tüm ayarlarımı düşürmeme rağmen bu sorun geçmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
Selam hayırlı kandiller herkese Assetto Corsa oyununda %99 CPU hatası alıyorum ve tüm ayarlarımı düşürmeme rağmen bu sorun geçmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2023 #2 Sistemin ne? Belki darboğaz oluyordur. Artı 0 Eksi
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #3 O bir sorun eğer shutoko mapindeysen. Content manager dan o uyarıyı kapatabilirsin çokta dikkate alınacak bir şey değil. Artı 0 Eksi
O bir sorun eğer shutoko mapindeysen. Content manager dan o uyarıyı kapatabilirsin çokta dikkate alınacak bir şey değil.
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.675 Çözümler 26 18 Şubat 2023 #4 Hocam o sorun genellikle işlemci yetersizliğinden oluyor ama bazen shutoko vb. girerken havada kaldığında da gelebiliyor. Artı 0 Eksi
Hocam o sorun genellikle işlemci yetersizliğinden oluyor ama bazen shutoko vb. girerken havada kaldığında da gelebiliyor.
KS KS fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #5 HeNiX dedi: Sistemin ne? Belki darboğaz oluyordur. Genişletmek için tıkla... kusura bakma cezadan dolayı biraz geç yazıyorum Ekran Kartı:GTX 970 İşlemci:İntel İ5 6500 Ram:16 GB 1 TB HDD 480 GB SSD Geforce Mx130 dedi: Hocam o sorun genellikle işlemci yetersizliğinden oluyor ama bazen shutoko vb. girerken havada kaldığında da gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında fikrim yok ama işlemcimde yetersizlik yok gibi görünüyor. maethril dedi: O bir sorun eğer shutoko mapindeysen. Content manager dan o uyarıyı kapatabilirsin çokta dikkate alınacak bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Shutoko mapindeyim online olarak sunucuda oynuyorum oyunu ve trafik modunda ve diğer araçlar giderken oynuyor sürekli. Artı 0 Eksi
HeNiX dedi: Sistemin ne? Belki darboğaz oluyordur. Genişletmek için tıkla... kusura bakma cezadan dolayı biraz geç yazıyorum Ekran Kartı:GTX 970 İşlemci:İntel İ5 6500 Ram:16 GB 1 TB HDD 480 GB SSD Geforce Mx130 dedi: Hocam o sorun genellikle işlemci yetersizliğinden oluyor ama bazen shutoko vb. girerken havada kaldığında da gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında fikrim yok ama işlemcimde yetersizlik yok gibi görünüyor. maethril dedi: O bir sorun eğer shutoko mapindeysen. Content manager dan o uyarıyı kapatabilirsin çokta dikkate alınacak bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Shutoko mapindeyim online olarak sunucuda oynuyorum oyunu ve trafik modunda ve diğer araçlar giderken oynuyor sürekli.