fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 30 Aralık 2020 #1 Fare ile drift yapabiliyorum. Fakat verdiğim açıyı görmek için sürekli 1. şahıs oynamaktan bıktım usandım. Live for Speed'de dışarıdan da bir ayar ile verdiğimiz açıyı görebiliyorduk. Bu oyunda da buna benzer bir ayar var mı?
Fare ile drift yapabiliyorum. Fakat verdiğim açıyı görmek için sürekli 1. şahıs oynamaktan bıktım usandım. Live for Speed'de dışarıdan da bir ayar ile verdiğimiz açıyı görebiliyorduk. Bu oyunda da buna benzer bir ayar var mı?
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.420 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #2 Yok diye biliyorum ve evet dışarıdan fare ile sürüp yolda tutabilmek zor drift yapmak hele hele zor.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 30 Aralık 2020 #3 Berkay058 dedi: Yok diye biliyorum ve evet dışarıdan fare ile sürüp yolda tutabilmek zor drift yapmak hele hele zor. Genişletmek için tıkla... Keşke olsa ya. İçeriden süre süre içim daralıyor artık. Dışarıdan güzel görünen drift içeriden güzel görünmüyor ya ona ayar oluyorum.
Berkay058 dedi: Yok diye biliyorum ve evet dışarıdan fare ile sürüp yolda tutabilmek zor drift yapmak hele hele zor. Genişletmek için tıkla... Keşke olsa ya. İçeriden süre süre içim daralıyor artık. Dışarıdan güzel görünen drift içeriden güzel görünmüyor ya ona ayar oluyorum.