Assetto Corsa'da araba drift atarken buglu gidiyor

Arthur1

Centipat
Yer
Rhodes
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/
Assetto Corsa da arabayla drift atarken sanki lag varmış gibi anlık geri çeke çeke drift atıyor. Oyunu kurarken zaten bir sürü problem yaşadım muhtemelen onunla ilgili yine. Çözemezsem silip tekrar kuracağım. Fotoğraftan belli olacağını zannetmiyorum ama yine de koymak istedim. Ayrıca grafikler de ayrı kötü.

Dosya Ekleri

• Assetto Corsa Screenshot 2025.03.30 - 04.33.53.22.png
    Assetto Corsa Screenshot 2025.03.30 - 04.33.53.22.png
    3,8 MB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Assetto Corsa da arabayla drift atarken sanki lag varmış gibi anlık geri çeke çeke drift atıyor. Oyunu kurarken zaten bir sürü problem yaşadım muhtemelen onunla ilgili yine. Çözemezsem silip tekrar kuracağım. Fotoğraftan belli olacağını zannetmiyorum ama yine de koymak istedim. Ayrıca grafikler de ayrı kötü.

Muhtemelen Motion blur un kötülüğünden ya da oyunun varsayilan rezalet kamera hazir ayarindan olabilir kirbycam indir.

Muhtemelen Motion blur un kötülüğünden ya da oyunun varsayilan rezalet kamera hazir ayarindan olabilir kirbycam indir.
Kirbycam var hocam. Nasıl yaptım hatırlamıyorum ama hallettim CSP ayarlarından birşeyler yaptığımı hatırlıyorum bir tek :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı