Çözüldü Assetto Corsa'da araba gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sliva

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Assetto Corsa'yı indirip G29'u kurdum, direksiyonu tanıttım, content Manager üzerinden ayarlar yaptım. Arabanın içinde direksiyonu kullanabiliyorum, vites atabiliyorum ama araba gitmiyor. Ayrıca pedallar da ayarlarda test kısmından baktığım kadarıyla çalışıyor, 5 kere baktım araba çalıştırma tuşu var mı falan diye ama yok herhalde. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yok hocam ekstra bir şey yapmadım.

Oyundaki bütün ayarları baştan mı yapsam acaba öyle bir video aradım ama bulamadım.
Direksiyon driverını silip tekrardan kurun. Oyunun kendi ayarlarından direksiyonu tekrardan tanıtın öyle deneyin.
Selamlar. Assetto Corsa'yı indirip G29'u kurdum, direksiyonu tanıttım, content Manager üzerinden ayarlar yaptım. Arabanın içinde direksiyonu kullanabiliyorum, vites atabiliyorum ama araba gitmiyor. Ayrıca pedallar da ayarlarda test kısmından baktığım kadarıyla çalışıyor, 5 kere baktım araba çalıştırma tuşu var mı falan diye ama yok herhalde. Yardımcı olur musunuz?
Farklı arabalarla denediniz mi ?

Hocam vites kulakçıklardan.

Kulakçıklardan atmıyor vitesi ama direksiyon var.

Deli olacam ya.

Hocam vites kulakçıklardan. Eğer atamasını yapmadıysanız onları ayarlayın öyle deneyin.
Hocam vites kulakçıklardan. Eğer atamasını yapmadıysanız onları ayarlayın öyle deneyin.
Ayarı yaptım vites atıyor ama araba gitmiyor.

Bu motor tuşu falan yok mu ya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı