AslanGG Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar Assetto Corsa'ya 1 tane polo mod gördüm ve indireyim dedim. Biraz aşağı indiğimde galiba arabaya tuş atması yaparak bir sürü yeni özellik geliyormuş. Peki nasıl yapılıyor bu iş? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2022
Arkadaşlar Assetto Corsa'ya 1 tane polo mod gördüm ve indireyim dedim. Biraz aşağı indiğimde galiba arabaya tuş atması yaparak bir sürü yeni özellik geliyormuş. Peki nasıl yapılıyor bu iş?
Çözüm Lee Yubin 24 Eylül 2022 Content Manager'da "Ayarlar > Assetto Corsa > Kontroller" kısmında "Patch" sekmesinde "extra options" ayarlarına tuş atayıp kullanabilirsin.
Content Manager'da "Ayarlar > Assetto Corsa > Kontroller" kısmında "Patch" sekmesinde "extra options" ayarlarına tuş atayıp kullanabilirsin.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.355 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 24 Eylül 2022 #2 Content Manager'da "Ayarlar > Assetto Corsa > Kontroller" kısmında "Patch" sekmesinde "extra options" ayarlarına tuş atayıp kullanabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Content Manager'da "Ayarlar > Assetto Corsa > Kontroller" kısmında "Patch" sekmesinde "extra options" ayarlarına tuş atayıp kullanabilirsin.
KS KS AslanGG Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #3 Teşekkürler Artı 0 Eksi