ylncbk Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 Merhaba, Assetto Corsa'da tekli açtığımda her şeyi kurmama rağmen arabalar pitte bekliyorlar. Ama DPC'nin sunucularında normal trafik akıyor bir çözümü varsa yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2023
Merhaba, Assetto Corsa'da tekli açtığımda her şeyi kurmama rağmen arabalar pitte bekliyorlar. Ama DPC'nin sunucularında normal trafik akıyor bir çözümü varsa yardımcı olur musunuz?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.354 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 23 Aralık 2023 #2 Oyunu Track Day modunda açın.
ylncbk Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #3 Lee Yubin dedi: Oyunu Track Day modunda açın. Genişletmek için tıkla... Zaten track day modunda açıyorum ama olmuyor
Lee Yubin dedi: Oyunu Track Day modunda açın. Genişletmek için tıkla... Zaten track day modunda açıyorum ama olmuyor
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.354 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 24 Aralık 2023 #4 ylncbk dedi: Zaten track day modunda açıyorum ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Trafik yolu olan mapi seçmiyor olabilirsiniz o zaman.
ylncbk dedi: Zaten track day modunda açıyorum ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Trafik yolu olan mapi seçmiyor olabilirsiniz o zaman.