F Fuzuli8990 Picopat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 Assetto Corsa'yı ilk defa oynayacağım ve Japon map kurdum ancak aracı hareket ettiremiyorum. İzlediğim videoda freepie ile mouse kontrolü yaptım ancak freepie hata vardi, bundan mı kaynaklı bilemedim.
Assetto Corsa'yı ilk defa oynayacağım ve Japon map kurdum ancak aracı hareket ettiremiyorum. İzlediğim videoda freepie ile mouse kontrolü yaptım ancak freepie hata vardi, bundan mı kaynaklı bilemedim.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #2 Oyun ayarlarina gelin kontrol edin Controller neyde çalışıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS F Fuzuli8990 Picopat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #3 B.Özdemir dedi: Oyun ayarlarina gelin kontrol edin Controller neyde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Direksiyondaymış klavyeden atadım sorun çözüldü teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
B.Özdemir dedi: Oyun ayarlarina gelin kontrol edin Controller neyde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Direksiyondaymış klavyeden atadım sorun çözüldü teşekkür ederim.