YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlıkta ve dediğim gibi gaza basıncca Spotify'dan açtığım müziğin sesi kısılıyor.
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta ve dediğim gibi gaza basıncca Spotify'dan açtığım müziğin sesi kısılıyor.
F Fan_Patlatici_9000 Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Sistem Özellikleri i7-12650H | RTX 4060 Laptop | 32GB DDR4 | Casper Excalibur G870 | Logi G203 + Logi G413 SE Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 Kulak koruması olabilir.
Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 YLN dedi: Merhaba arkadaşlar. Başlıkta ve dediğim gibi gaza basıncca Spotify'dan açtığım müziğin sesi kısılıyor.Ses seviyesini normalleştir Genişletmek için tıkla... YLN dedi: Merhaba arkadaşlar. Başlıkta ve dediğim gibi gaza basıncca Spotify'dan açtığım müziğin sesi kısılıyor. Genişletmek için tıkla... Spotifyda ses seviyesini normalleştir ayarını değiştirin.
YLN dedi: Merhaba arkadaşlar. Başlıkta ve dediğim gibi gaza basıncca Spotify'dan açtığım müziğin sesi kısılıyor.Ses seviyesini normalleştir Genişletmek için tıkla... YLN dedi: Merhaba arkadaşlar. Başlıkta ve dediğim gibi gaza basıncca Spotify'dan açtığım müziğin sesi kısılıyor. Genişletmek için tıkla... Spotifyda ses seviyesini normalleştir ayarını değiştirin.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2024 #4 özgürrrrv dedi: Spotify'da ses seviyesini normalleştir ayarını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam önceden yapmıştım fakat işe yaramadı.
özgürrrrv dedi: Spotify'da ses seviyesini normalleştir ayarını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam önceden yapmıştım fakat işe yaramadı.
Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #5 YLN dedi: Hocam önceden yapmıştım fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız sürücülerin bir özelliği olabilir.
YLN dedi: Hocam önceden yapmıştım fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız sürücülerin bir özelliği olabilir.