Turkarda52 Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 102 Çözümler 2 30 Mayıs 2023 #1 Yön tuşları hariç bir tuş çalışmıyor yön tuşlarında da bir sekme açılıyor hareket falan edemiyorum. Oyun konsolu ile de denedim aynı şekilde.
Yön tuşları hariç bir tuş çalışmıyor yön tuşlarında da bir sekme açılıyor hareket falan edemiyorum. Oyun konsolu ile de denedim aynı şekilde.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 30 Mayıs 2023 #2 Ayarlardan tuşları ayarladığınıza emin misiniz? Eğer tuşları ayarladıysanız ve Content Manager kullanıyorsanız Custom Shader Patch'i güncelleyin. Artı 0 Eksi
Ayarlardan tuşları ayarladığınıza emin misiniz? Eğer tuşları ayarladıysanız ve Content Manager kullanıyorsanız Custom Shader Patch'i güncelleyin.
KS KS Turkarda52 Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 102 Çözümler 2 30 Mayıs 2023 #3 WaiiXD dedi: Ayarlardan tuşları ayarladığınıza emin misiniz? Eğer tuşları ayarladıysanız ve content Manager kullanıyorsanız Custom shader Patch'i güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Ayarladım daha önce oluyordu bir anda hiçbir tuş çalışmamaya başladı yön tuşlarına basınca sağdaki sekme geliyor. Dosya Ekleri 1685476856586.png 2,8 MB · Görüntüleme: 277 Artı 0 Eksi
WaiiXD dedi: Ayarlardan tuşları ayarladığınıza emin misiniz? Eğer tuşları ayarladıysanız ve content Manager kullanıyorsanız Custom shader Patch'i güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Ayarladım daha önce oluyordu bir anda hiçbir tuş çalışmamaya başladı yön tuşlarına basınca sağdaki sekme geliyor.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 30 Mayıs 2023 #4 Turkarda52 dedi: Ayarladım daha önce oluyordu bir anda hiçbir tuş çalışmamaya başladı yön tuşlarına basınca sağdaki sekme geliyor. Genişletmek için tıkla... WASD kullanmayı denediniz mi? ya da mouse steering kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Turkarda52 dedi: Ayarladım daha önce oluyordu bir anda hiçbir tuş çalışmamaya başladı yön tuşlarına basınca sağdaki sekme geliyor. Genişletmek için tıkla... WASD kullanmayı denediniz mi? ya da mouse steering kullanabilirsiniz.
KS KS Turkarda52 Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 102 Çözümler 2 30 Mayıs 2023 #5 WaiiXD dedi: Wasd kullanmayı denediniz mi? Ya da mouse steering kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor fareyi çevirebiliyorum tekerler dönüyor bir tek mouse çalışıyor. Artı 0 Eksi
WaiiXD dedi: Wasd kullanmayı denediniz mi? Ya da mouse steering kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor fareyi çevirebiliyorum tekerler dönüyor bir tek mouse çalışıyor.
Amok Kilopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 314 Çözümler 1 31 Mayıs 2023 #6 content manager'da, ayarlarda kontrolcü olarak ne seçili? Artı 0 Eksi
KS KS Turkarda52 Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 102 Çözümler 2 31 Mayıs 2023 #7 Amok dedi: Content Manager'da, ayarlarda kontrolcü olarak ne seçili? Genişletmek için tıkla... Gamepad seçili, klavyyeyi seçipde denedim. Artı 0 Eksi
Amok dedi: Content Manager'da, ayarlarda kontrolcü olarak ne seçili? Genişletmek için tıkla... Gamepad seçili, klavyyeyi seçipde denedim.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 31 Mayıs 2023 #8 Turkarda52 dedi: Gamepad seçili, klavyyeyi seçipde denedim. Genişletmek için tıkla... Kontrolleri ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Turkarda52 dedi: Gamepad seçili, klavyyeyi seçipde denedim. Genişletmek için tıkla... Kontrolleri ekran görüntüsü atabilir misiniz?
KS KS Turkarda52 Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 102 Çözümler 2 31 Mayıs 2023 #9 WaiiXD dedi: Kontrolleri ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi