ForzaCompagni Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:03 #1 Assetto Corsa'da araç makasta çok kayıyo. ne yapmam lazım? Araç Astra J.
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 819 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:09 #2 ForzaCompagni dedi: Assetto Corsa'da araç makasta çok kayıyo. ne yapmam lazım? Araç Astra J. Genişletmek için tıkla... Klavyemi yoksa mouse ilemi oynuyorsunuz.
ForzaCompagni dedi: Assetto Corsa'da araç makasta çok kayıyo. ne yapmam lazım? Araç Astra J. Genişletmek için tıkla... Klavyemi yoksa mouse ilemi oynuyorsunuz.
ForzaCompagni Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:14 #3 SamsunLee dedi: Klavyemi yoksa mouse ilemi oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... mouse ile oynuyorum yarın direksiyon seti geliceğ için direksiyonla oyniyacağım
SamsunLee dedi: Klavyemi yoksa mouse ilemi oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... mouse ile oynuyorum yarın direksiyon seti geliceğ için direksiyonla oyniyacağım
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 819 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:15 #4 ForzaCompagni dedi: mouse ile oynuyorum yarın direksiyon seti geliceğ için direksiyonla oyniyacağım Genişletmek için tıkla... Mouse ile oynuyorsanız assist kullanmanızı öneririm normal şekilde makas her arabada atılmıyor çünki.
ForzaCompagni dedi: mouse ile oynuyorum yarın direksiyon seti geliceğ için direksiyonla oyniyacağım Genişletmek için tıkla... Mouse ile oynuyorsanız assist kullanmanızı öneririm normal şekilde makas her arabada atılmıyor çünki.
ForzaCompagni Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:17 #5 SamsunLee dedi: Mouse ile oynuyorsanız assist kullanmanızı öneririm normal şekilde makas her arabada atılmıyor çünki. Genişletmek için tıkla... assist ne demek acaba
SamsunLee dedi: Mouse ile oynuyorsanız assist kullanmanızı öneririm normal şekilde makas her arabada atılmıyor çünki. Genişletmek için tıkla... assist ne demek acaba
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 819 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:30 #6 ForzaCompagni dedi: assist ne demek acaba Genişletmek için tıkla... Yardımcı bir script. ForzaCompagni dedi: assist ne demek acaba Genişletmek için tıkla... Genellikle gamepad oyuncuları tarafından kullanılıyordu ama 1-2 tane mouse için olanda var.
ForzaCompagni dedi: assist ne demek acaba Genişletmek için tıkla... Yardımcı bir script. ForzaCompagni dedi: assist ne demek acaba Genişletmek için tıkla... Genellikle gamepad oyuncuları tarafından kullanılıyordu ama 1-2 tane mouse için olanda var.