Kuzya Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Merhaba ben Assetto Corsa'da cok guzel bir map buldum ismi akiba ama nereden indireceğimi bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba ben Assetto Corsa'da cok guzel bir map buldum ismi akiba ama nereden indireceğimi bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.715 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 24 Şubat 2023 #2 Assetto Corsa için harita değil, pist indirmen gerekiyor. Doğru şekilde aratırsan bulabileceğine inanıyorum. Artı 0 Eksi
Assetto Corsa için harita değil, pist indirmen gerekiyor. Doğru şekilde aratırsan bulabileceğine inanıyorum.
KS KS Kuzya Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #3 LazJedi dedi: Assetto Corsa için harita değil, pist indirmen gerekiyor. doğru şekilde aratırsan bulabileceğine inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Buldum hatta content Manager'de yeni pist filan diyordu ama görseldeki gibi boşluklar var. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (99).png 1 MB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
LazJedi dedi: Assetto Corsa için harita değil, pist indirmen gerekiyor. doğru şekilde aratırsan bulabileceğine inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Buldum hatta content Manager'de yeni pist filan diyordu ama görseldeki gibi boşluklar var.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.715 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 24 Şubat 2023 #4 Kuzya dedi: Buldum hatta content Manager'de yeni pist filan diyordu ama görseldeki gibi boşluklar var. Genişletmek için tıkla... Content Manager'a sürükle bırak yaparak kurabilirsin. Artı 0 Eksi
Kuzya dedi: Buldum hatta content Manager'de yeni pist filan diyordu ama görseldeki gibi boşluklar var. Genişletmek için tıkla... Content Manager'a sürükle bırak yaparak kurabilirsin.
KS KS Kuzya Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #5 LazJedi dedi: Content Manager'a sürükle bırak yaparak kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yaparak kurdum. Artı 0 Eksi
LazJedi dedi: Content Manager'a sürükle bırak yaparak kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yaparak kurdum.