yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Hocam selamlar. Assetto Corsa'yı bir ara denedim, kuramadım. Biri yardımcı olabilir mi?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.105 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 5 Ocak 2025 #2 Hangi platformdan aldınız ?
yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 CS Relboron dedi: Hangi platformdan aldınız ? Genişletmek için tıkla... steam kurdum bi şekilde şimdi de grafik hatası alıyorum bunu bazı oyunlarda da yapıyo
CS Relboron dedi: Hangi platformdan aldınız ? Genişletmek için tıkla... steam kurdum bi şekilde şimdi de grafik hatası alıyorum bunu bazı oyunlarda da yapıyo
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.105 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 5 Ocak 2025 #4 Modları nerden kuruyorsunuz , oyun sürümüyle kurduğunuz modlar uyumlumu ?
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 5 Ocak 2025 #5 Content Manager kullanın. Ayrıca ne modu yüklüyorsunuz ve hangi dosyaya atıyorsunuz?
yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #6 CS Relboron dedi: Modları nerden kuruyorsunuz , oyun sürümüyle kurduğunuz modlar uyumlumu ? Genişletmek için tıkla... uyumlu ama ben bu hatayı bir cok oyundan alıyorum fivem-minecıraft gibi bide asseto corsa da fenomenale dedi: Content Manager kullanın. Ayrıca ne modu yüklüyorsunuz ve hangi dosyaya atıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... steam aps den assetoya atıyorum content kullanıyorum
CS Relboron dedi: Modları nerden kuruyorsunuz , oyun sürümüyle kurduğunuz modlar uyumlumu ? Genişletmek için tıkla... uyumlu ama ben bu hatayı bir cok oyundan alıyorum fivem-minecıraft gibi bide asseto corsa da fenomenale dedi: Content Manager kullanın. Ayrıca ne modu yüklüyorsunuz ve hangi dosyaya atıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... steam aps den assetoya atıyorum content kullanıyorum
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 5 Ocak 2025 #7 yldz 72 dedi: uyumlu ama ben bu hatayı bir cok oyundan alıyorum fivem-minecıraft gibi bide asseto corsa da steam aps den assetoya atıyorum content kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Contentin içerisindeki cars veya tracks dosyalarının içine attığınıza emin misiniz?
yldz 72 dedi: uyumlu ama ben bu hatayı bir cok oyundan alıyorum fivem-minecıraft gibi bide asseto corsa da steam aps den assetoya atıyorum content kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Contentin içerisindeki cars veya tracks dosyalarının içine attığınıza emin misiniz?
yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #8 fenomenale dedi: Contentin içerisindeki cars veya tracks dosyalarının içine attığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet acaba benim sistemmi yetmiyor
fenomenale dedi: Contentin içerisindeki cars veya tracks dosyalarının içine attığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet acaba benim sistemmi yetmiyor
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 5 Ocak 2025 #9 yldz 72 dedi: evet acaba benim sistemmi yetmiyor Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz?
yldz 72 dedi: evet acaba benim sistemmi yetmiyor Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz?
yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #10 fenomenale dedi: Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... grafik kartı diyor cevirdimde
fenomenale dedi: Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... grafik kartı diyor cevirdimde