Keşke en baştan söyleseydin. Windowsu bilgisayarcınıza yükselttirdin anladığım kadarıyla. Ve bundan önce oyunlarda problem yaşamıyordun doğru mu?windos yüklettirdikten sonra oldu yazılımdan bişi olmuş olabilirmi
Keşke en baştan söyleseydin. Windowsu bilgisayarcınıza yükselttirdin anladığım kadarıyla. Ve bundan önce oyunlarda problem yaşamıyordun doğru mu?windos yüklettirdikten sonra oldu yazılımdan bişi olmuş olabilirmi
bu hatayı almıyordum başka hatalar alıyordum ama bu hata windos yüklettirdikten sonra olmaya başladıKeşke en baştan söyleseydin. Windowsu bilgisayarcınıza yükselttirdin anladığım kadarıyla. Ve bundan önce oyunlarda problem yaşamıyordun doğru mu?
Elinde 16GB'lik bir USB varsa windowsun en güncel sürümüyle format atmanı tavsiye ederim. Belli ki bilgisayarın formatlanırken eksik formatlanmış. Birçok sürücün arızalı.bu hatayı almıyordum başka hatalar alıyordum ama bu hata windos yüklettirdikten sonra olmaya başladı
Elinde 16GB'lik bir USB varsa windowsun en güncel sürümüyle format atmanı tavsiye ederim. Belli ki bilgisayarın formatlanırken eksik formatlanmış. Birçok sürücün arızalı.
Sorun değil. Format atmak basit bir iş 15 dakikada halledebilirsin kendi evinde. Bilgisayarcıya gidip para bayılma.tamamdır yaparım teşekürler uğraştırdım seni
hocam ben tam anlamadım bu usb yle ne yapacazSorun değil. Format atmak basit bir iş 15 dakikada halledebilirsin kendi evinde. Bilgisayarcıya gidip para bayılma.
Attığım videoyu dikkatlice, atlamadan izle. Windows 11 kurulum dosyalarını usb belleğine yazıyorsun ve format atıyorsun. Buradan anlatamam, baya uzun kaçar. O yüzden videoyu izlemen gerek.hocam ben tam anlamadım bu usb yle ne yapacaz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.