fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 5 Ocak 2025 #11 yldz 72 dedi: grafik kartı diyor cevirdimde Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yazıyor?
yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #12 fenomenale dedi: Tam olarak ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... grafik kartına erişilmiyor altında da hata kodu yazıyor
fenomenale dedi: Tam olarak ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... grafik kartına erişilmiyor altında da hata kodu yazıyor
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 5 Ocak 2025 #13 yldz 72 dedi: grafik kartına erişilmiyor altında da hata kodu yazıyor Genişletmek için tıkla... Hata kodunu yazabilir misin?
yldz 72 dedi: grafik kartına erişilmiyor altında da hata kodu yazıyor Genişletmek için tıkla... Hata kodunu yazabilir misin?
yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #14 fenomenale dedi: Hata kodunu yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... GLFW eror 65544:Win32
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 5 Ocak 2025 #15 yldz 72 dedi: GLFW eror 65544:Win32 Genişletmek için tıkla... Silip yeniden yüklemeyi denedin mi? ondan önce oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin. Bu sorunu minecraftta da yaşıyorsan OpenGL versiyonun eski olabilir.
yldz 72 dedi: GLFW eror 65544:Win32 Genişletmek için tıkla... Silip yeniden yüklemeyi denedin mi? ondan önce oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin. Bu sorunu minecraftta da yaşıyorsan OpenGL versiyonun eski olabilir.
yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #16 fenomenale dedi: Silip yeniden yüklemeyi denedin mi? ondan önce oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin. Bu sorunu minecraftta da yaşıyorsan OpenGL versiyonun eski olabilir. Genişletmek için tıkla... bilgisiyarcıya gittim versiyonu güncelleştirtim sildim geri yükledim bulamadım cözümü
fenomenale dedi: Silip yeniden yüklemeyi denedin mi? ondan önce oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin. Bu sorunu minecraftta da yaşıyorsan OpenGL versiyonun eski olabilir. Genişletmek için tıkla... bilgisiyarcıya gittim versiyonu güncelleştirtim sildim geri yükledim bulamadım cözümü
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 5 Ocak 2025 #17 yldz 72 dedi: bilgisiyarcıya gittim versiyonu güncelleştirtim sildim geri yükledim bulamadım cözümü Genişletmek için tıkla... Windows'un güncellemeleri tam mı? ekran kartı sürücüleriniz vs?
yldz 72 dedi: bilgisiyarcıya gittim versiyonu güncelleştirtim sildim geri yükledim bulamadım cözümü Genişletmek için tıkla... Windows'un güncellemeleri tam mı? ekran kartı sürücüleriniz vs?
yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #18 fenomenale dedi: Windows'un güncellemeleri tam mı? ekran kartı sürücüleriniz vs? Genişletmek için tıkla... hepsi tamam windos 11 pro da son günçelleme yapıldı bilgisiyarcı ekran kartı sürümünüde güncelleştirti
fenomenale dedi: Windows'un güncellemeleri tam mı? ekran kartı sürücüleriniz vs? Genişletmek için tıkla... hepsi tamam windos 11 pro da son günçelleme yapıldı bilgisiyarcı ekran kartı sürümünüde güncelleştirti
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 5 Ocak 2025 #19 yldz 72 dedi: hepsi tamam windos 11 pro da son günçelleme yapıldı bilgisiyarcı ekran kartı sürümünüde güncelleştirti Genişletmek için tıkla... OpenGL sürümünü güncellemeyi dene. Java da aynı şekilde.
yldz 72 dedi: hepsi tamam windos 11 pro da son günçelleme yapıldı bilgisiyarcı ekran kartı sürümünüde güncelleştirti Genişletmek için tıkla... OpenGL sürümünü güncellemeyi dene. Java da aynı şekilde.
yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #20 fenomenale dedi: OpenGL sürümünü güncellemeyi dene. Java da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapabilirim
fenomenale dedi: OpenGL sürümünü güncellemeyi dene. Java da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapabilirim