bekir07 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 Assetto Corsa'da mouse ile vites değiştirmek istiyorum ama ayarı bulamadım, acil cevap yazarsanız iyi olur.
Assetto Corsa'da mouse ile vites değiştirmek istiyorum ama ayarı bulamadım, acil cevap yazarsanız iyi olur.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 5 Haziran 2025 #2 Ayarlardan sol ve sağ click'e vites arttır ve azaltı atayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS bekir07 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 Smmmhunter dedi: Ayarlardan sol ve sağ Click'e vites arttır ve azaltı atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O ayar nerede onu bulamadım content Manager kullanıyorum onu anlatabilir misin? Eğer biliyorsan. Artı 0 Eksi
Smmmhunter dedi: Ayarlardan sol ve sağ Click'e vites arttır ve azaltı atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O ayar nerede onu bulamadım content Manager kullanıyorum onu anlatabilir misin? Eğer biliyorsan.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 5 Haziran 2025 #4 bekir07 dedi: O ayar nerede onu bulamadım content Manager kullanıyorum onu anlatabilir misin? Eğer biliyorsan. Genişletmek için tıkla... CM'de sağ üstten Ayarlar-Assetto Corsa-Kontroller demen lazım. Artı 0 Eksi
bekir07 dedi: O ayar nerede onu bulamadım content Manager kullanıyorum onu anlatabilir misin? Eğer biliyorsan. Genişletmek için tıkla... CM'de sağ üstten Ayarlar-Assetto Corsa-Kontroller demen lazım.
KS KS bekir07 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #5 Smmmhunter dedi: CM'de sağ üstten ayarlar-Assetto Corsa-kontroller demen lazım. Genişletmek için tıkla... O yeri buldum ama mouse sol tık veya sağ tık basıyorum olmuyor waiting for input diyor. Artı 0 Eksi
Smmmhunter dedi: CM'de sağ üstten ayarlar-Assetto Corsa-kontroller demen lazım. Genişletmek için tıkla... O yeri buldum ama mouse sol tık veya sağ tık basıyorum olmuyor waiting for input diyor.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 5 Haziran 2025 #6 bekir07 dedi: O yeri buldum ama mouse sol tık veya sağ tık basıyorum olmuyor waiting for input diyor. Genişletmek için tıkla... İlk sayfada mouse+keyboard seçmen lazım. Artı 0 Eksi
bekir07 dedi: O yeri buldum ama mouse sol tık veya sağ tık basıyorum olmuyor waiting for input diyor. Genişletmek için tıkla... İlk sayfada mouse+keyboard seçmen lazım.