Assetto Corsa'da ne yapılıyor?

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu indirirken beklentim yüksekti. Ama şimdi bir bakıyorum da oyun biraz boş. Pek fazla harita yok. Pek fazla seçenek yok ne bileyim drift mod ya da open world gibi seçenekler de yok. İnsanlar ne yapıyor bu oyunda ben mi göremiyorum bir şeyleri?

Oyunu indirirken beklentim yüksekti. Ama şimdi bir bakıyorum da oyun biraz boş. Pek fazla harita yok. Pek fazla seçenek yok ne bileyim drift mod ya da open world gibi seçenekler de yok. İnsanlar ne yapıyor bu oyunda ben mi göremiyorum bir şeyleri?

Öncelikle Content Manager kur bu senin modları ve oyunun ayarlarını yapacağın yer daha sonra mod indirmek için DC sunucularına girebilirsin şu an en aktiflerinden biri NO HESI sunucusu NO HESI de otoban modu vs var ama kurmak biraz karışık baştan söyleyeyim.

Assetto Corsa'nın Türk kitlesi mâlesef içinden geçti, her köşe başından Simülasyon oyununu makas atma oyunu olarak lanse eden insanlar var.

Oyun yarış oyunu zaten, çıkarsnı Nurburgring'e tima attack kasarsın, GT3/2 yarışları yaparsın, dünyanın en ünlü pistlerinde yarışırsın / öğrenirsin, eğer yoksa indirirsin. Oyun modlara çok elverişli, o yüzden güzel bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı