Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.994 Çözümler 9 11 Nisan 2025 #1 İnternetten bir NeckFX ayarı buldum ve yaptım, ayar güzel ancak gaza basınca kafayı çok fazla yukarı kaldırıyor, frene basınca da çok aşağı bakıyor. İleri geri gitme olayı iyi ancak yukarı aşağı bakması can sıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
İnternetten bir NeckFX ayarı buldum ve yaptım, ayar güzel ancak gaza basınca kafayı çok fazla yukarı kaldırıyor, frene basınca da çok aşağı bakıyor. İleri geri gitme olayı iyi ancak yukarı aşağı bakması can sıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Mikocan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX 6600 Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 8 Farklı Ayar Var Videoda Hangisi Hoşuna Giderse Yapabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
8 Farklı Ayar Var Videoda Hangisi Hoşuna Giderse Yapabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et