M mehmet.a Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 RAM 16 gb Ekran kartı rtx 3060 12gb Anakart a 520 mk v2 İşlemci ryzen 5 5600 Bu hatayı düzeltemedim, yardımcı olacak var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-05 224144.png 17,4 KB · Görüntüleme: 48
Çözüm nedensevilmedik 5 Mart 2025 mehmet.a dedi: Oyun çalıştı da tuşlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kontrollere bakar mısınız?
mehmet.a dedi: Oyun çalıştı da tuşlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kontrollere bakar mısınız?
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.320 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #2 mehmet.a dedi: Bu hatayı düzeltemedim, yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Content Manager oynuyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
mehmet.a dedi: Bu hatayı düzeltemedim, yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Content Manager oynuyorsunuz değil mi?
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 985 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 Dosya doğrulama yapmışsınızdır elbet ama yine de sormak istiyorum? Artı 0 Eksi
KS KS M mehmet.a Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 Dual kor dedi: Dosya doğrulama yapmışsınızdır elbet ama yine de sormak istiyorum? Genişletmek için tıkla... Denedimde olmadı hata nerede anlamadım. nedensevilmedik dedi: Content Manager oynuyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Dual kor dedi: Dosya doğrulama yapmışsınızdır elbet ama yine de sormak istiyorum? Genişletmek için tıkla... Denedimde olmadı hata nerede anlamadım. nedensevilmedik dedi: Content Manager oynuyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.320 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #5 mehmet.a dedi: Denedimde olmadı hata nerede anlamadım. Evet. Genişletmek için tıkla... Content Manager'i silip tekrar kurun dosyalarda bir sıkıntı var. Artı 0 Eksi
mehmet.a dedi: Denedimde olmadı hata nerede anlamadım. Evet. Genişletmek için tıkla... Content Manager'i silip tekrar kurun dosyalarda bir sıkıntı var.
KS KS M mehmet.a Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #6 mehmet.a dedi: Denedimde olmadı hata nerede anlamadım. Evet. Genişletmek için tıkla... İlk girdiğimde cpu 99 yazdı attı beni sonra birdaha oyuna giremedim. nedensevilmedik dedi: Content Manager'i silip tekrar kurun dosyalarda bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Sildimde yükledim gene olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2025 Artı 0 Eksi
mehmet.a dedi: Denedimde olmadı hata nerede anlamadım. Evet. Genişletmek için tıkla... İlk girdiğimde cpu 99 yazdı attı beni sonra birdaha oyuna giremedim. nedensevilmedik dedi: Content Manager'i silip tekrar kurun dosyalarda bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Sildimde yükledim gene olmadı.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #7 Grafik paketi kullanıyorsunuz sanırım. Ondan kaynaklı bir sorun diye anladım, Sol grafik paketini silip tekrar kurun veyahut hiç kullanmadan oyuna giriş yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Grafik paketi kullanıyorsunuz sanırım. Ondan kaynaklı bir sorun diye anladım, Sol grafik paketini silip tekrar kurun veyahut hiç kullanmadan oyuna giriş yapmayı deneyin.
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.320 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #8 mehmet.a dedi: İlk girdiğimde CPU 99 yazdı attı beni sonra bir daha oyuna giremedim. Sildimde yükledim gene olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan indirebilir misiniz? Artı 0 Eksi
mehmet.a dedi: İlk girdiğimde CPU 99 yazdı attı beni sonra bir daha oyuna giremedim. Sildimde yükledim gene olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan indirebilir misiniz?
KS KS M mehmet.a Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #9 nedensevilmedik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan indirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamını nasıl sileceğim her şeyi ile. mehmet.a dedi: Tamamını nasıl sileceğim her şeyi ile. Genişletmek için tıkla... Sol sildimde şimdide tuşlar çalışmıyor Artı 0 Eksi
nedensevilmedik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan indirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamını nasıl sileceğim her şeyi ile. mehmet.a dedi: Tamamını nasıl sileceğim her şeyi ile. Genişletmek için tıkla... Sol sildimde şimdide tuşlar çalışmıyor
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.320 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #10 mehmet.a dedi: Tamamını nasıl sileceğim her şeyi ile. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan content managera dair her şeyi silin. Artı 0 Eksi
mehmet.a dedi: Tamamını nasıl sileceğim her şeyi ile. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan content managera dair her şeyi silin.