Özgür Özgür Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Ne yaptıysam şu parazitli görüntüyü çözemedim. Ayrıca farlarda ve araç tentesinde de oluyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
Merhaba arkadaşlar. Ne yaptıysam şu parazitli görüntüyü çözemedim. Ayrıca farlarda ve araç tentesinde de oluyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
Çözüm Özgür Özgür 8 Mart 2024 ircoas dedi: Hocam bu sorun bende de vardı. Grafik ayarıniz ile ilgili olabilir. Pure mi kullanıyorsunuz sol mu? Ayrica Filter'iniz ne? Pure HDR mi Pure mi vs. Genişletmek için tıkla... Her şeyi sildim anca öyle düzeldi dostum yardımların için teşekkür ederim. Sol kullanıyordum bu arada.
ircoas dedi: Hocam bu sorun bende de vardı. Grafik ayarıniz ile ilgili olabilir. Pure mi kullanıyorsunuz sol mu? Ayrica Filter'iniz ne? Pure HDR mi Pure mi vs. Genişletmek için tıkla... Her şeyi sildim anca öyle düzeldi dostum yardımların için teşekkür ederim. Sol kullanıyordum bu arada.
Z ZekeriyaArda24 Centipat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 2060 super 8gb 500gb ssd 75hz monitör Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #2 Monitör ile alakalı galiba Monitör kaç Hz? Artı 0 Eksi
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.751 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 7 Mart 2024 #3 Özgür Özgür dedi: Merhaba arkadaşlar. Ne yaptıysam şu parazitli görüntüyü çözemedim. Ayrıca farlarda ve araç tentesinde de oluyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Eki Görüntüle 2127666 Genişletmek için tıkla... Mid lop bias diye bir ayar var. Ayna ayarının altında. O -4 ise en fazla 1'e kadar arttırın. Artı 0 Eksi
Özgür Özgür dedi: Merhaba arkadaşlar. Ne yaptıysam şu parazitli görüntüyü çözemedim. Ayrıca farlarda ve araç tentesinde de oluyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Eki Görüntüle 2127666 Genişletmek için tıkla... Mid lop bias diye bir ayar var. Ayna ayarının altında. O -4 ise en fazla 1'e kadar arttırın.
KS KS Özgür Özgür Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #4 ZekeriyaArda24 dedi: Monitör ile alakalı galiba. Monitör kaç Hz? Genişletmek için tıkla... 144 Hz. ircoas dedi: Mid lop bias diye bir ayar var. Ayna ayarının altında. O -4 ise en fazla 1'e kadar arttırın. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı dostum. Artı 0 Eksi
ZekeriyaArda24 dedi: Monitör ile alakalı galiba. Monitör kaç Hz? Genişletmek için tıkla... 144 Hz. ircoas dedi: Mid lop bias diye bir ayar var. Ayna ayarının altında. O -4 ise en fazla 1'e kadar arttırın. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı dostum.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.751 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 7 Mart 2024 #5 Özgür Özgür dedi: 144 Hz. Maalesef işe yaramadı dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sorun bende de vardı. Grafik ayarıniz ile ilgili olabilir. Pure mi kullanıyorsunuz sol mu? Ayrica Filter'iniz ne? Pure HDR mi Pure mi vs. Artı 0 Eksi
Özgür Özgür dedi: 144 Hz. Maalesef işe yaramadı dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sorun bende de vardı. Grafik ayarıniz ile ilgili olabilir. Pure mi kullanıyorsunuz sol mu? Ayrica Filter'iniz ne? Pure HDR mi Pure mi vs.
KS KS Özgür Özgür Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #6 ircoas dedi: Hocam bu sorun bende de vardı. Grafik ayarıniz ile ilgili olabilir. Pure mi kullanıyorsunuz sol mu? Ayrica Filter'iniz ne? Pure HDR mi Pure mi vs. Genişletmek için tıkla... Her şeyi sildim anca öyle düzeldi dostum yardımların için teşekkür ederim. Sol kullanıyordum bu arada. Artı 0 Eksi Çözüm
ircoas dedi: Hocam bu sorun bende de vardı. Grafik ayarıniz ile ilgili olabilir. Pure mi kullanıyorsunuz sol mu? Ayrica Filter'iniz ne? Pure HDR mi Pure mi vs. Genişletmek için tıkla... Her şeyi sildim anca öyle düzeldi dostum yardımların için teşekkür ederim. Sol kullanıyordum bu arada.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.751 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 8 Mart 2024 #7 Özgür Özgür dedi: Her şeyi sildim anca öyle düzeldi dostum yardımların için teşekkür ederim. Sol kullanıyordum bu arada. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ayrıca Pure kullanmanızı öneririm. Acayip fark ediyor. İyi oyunlar . Artı 0 Eksi
Özgür Özgür dedi: Her şeyi sildim anca öyle düzeldi dostum yardımların için teşekkür ederim. Sol kullanıyordum bu arada. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ayrıca Pure kullanmanızı öneririm. Acayip fark ediyor. İyi oyunlar .
KS KS Özgür Özgür Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #8 ircoas dedi: Rica ederim. Ayrıca Pure kullanmanızı öneririm. Acayip fark ediyor. İyi oyunlar . Genişletmek için tıkla... Mutlaka denerim dostum teşekkürler ircoas dedi: Rica ederim. Ayrıca Pure kullanmanızı öneririm. Acayip fark ediyor. İyi oyunlar . Genişletmek için tıkla... Dostum ben Pure kurdum ama 20 FPS üstüne çıkmıyor nedendir acaba? Son düzenleme: 11 Mart 2024 Artı 0 Eksi
ircoas dedi: Rica ederim. Ayrıca Pure kullanmanızı öneririm. Acayip fark ediyor. İyi oyunlar . Genişletmek için tıkla... Mutlaka denerim dostum teşekkürler ircoas dedi: Rica ederim. Ayrıca Pure kullanmanızı öneririm. Acayip fark ediyor. İyi oyunlar . Genişletmek için tıkla... Dostum ben Pure kurdum ama 20 FPS üstüne çıkmıyor nedendir acaba?
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.751 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 11 Mart 2024 #9 Özgür Özgür dedi: Mutlaka denerim dostum teşekkürler Dostum ben Pure kurdum ama 20 FPS üstüne çıkmıyor nedendir acaba? Genişletmek için tıkla... Cok agir bir grafik modu cunku. Normal ayarlarini kisip oynamani ya da silmeni tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Özgür Özgür dedi: Mutlaka denerim dostum teşekkürler Dostum ben Pure kurdum ama 20 FPS üstüne çıkmıyor nedendir acaba? Genişletmek için tıkla... Cok agir bir grafik modu cunku. Normal ayarlarini kisip oynamani ya da silmeni tavsiye ederim.
KS KS Özgür Özgür Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #10 ircoas dedi: Cok agir bir grafik modu cunku. Normal ayarlarini kisip oynamani ya da silmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Düşürebildiğim kadar düşürdüm ama nafile 20’den yukarı çıkmıyor. Artı 0 Eksi
ircoas dedi: Cok agir bir grafik modu cunku. Normal ayarlarini kisip oynamani ya da silmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Düşürebildiğim kadar düşürdüm ama nafile 20’den yukarı çıkmıyor.