Y Yalçın Rüzgar Güngör Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 Assetto Corsa'da arabamın 1 tuşuna bastığımda 1. vitese, 2 tuşuna bastığımda 2. vitese; 3, 4, 5 ve 6'ya bastığımda da sırasıyla 3, 4, 5 ve 6. vitese atmasını istiyorum. Bu ayar oyunda var mı? Not: Kategoriyi yanlış seçmiş olabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023
Assetto Corsa'da arabamın 1 tuşuna bastığımda 1. vitese, 2 tuşuna bastığımda 2. vitese; 3, 4, 5 ve 6'ya bastığımda da sırasıyla 3, 4, 5 ve 6. vitese atmasını istiyorum. Bu ayar oyunda var mı? Not: Kategoriyi yanlış seçmiş olabilirim.
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #2 Evet atanabilir ayarlarda bulamazsanız Content Manager isimli arayüze vardı diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Y Yalçın Rüzgar Güngör Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #3 voici cest moz dedi: Evet atanabilir ayarlarda bulamazsanız content Manager isimli arayüze vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Artı 0 Eksi
voici cest moz dedi: Evet atanabilir ayarlarda bulamazsanız content Manager isimli arayüze vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #4 Hocam şimdi baktım da klavye mouse için yokmuş sadece direksiyon bağlarsanız oluyor en azından benim bulabildiğim bilgi o yönde. Artı 0 Eksi
Hocam şimdi baktım da klavye mouse için yokmuş sadece direksiyon bağlarsanız oluyor en azından benim bulabildiğim bilgi o yönde.