Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.051 Makaleler 1 25 Kasım 2023 #1 Kuzenim Assetto Corsa oynamak istiyor. Araba modları istiyor. Ben oyunu pek bilmiyorum. Oyuna harita ve trafik modu mu yüklemek gerekiyor? Sadece araba modu ile oynanıyor mu?
Kuzenim Assetto Corsa oynamak istiyor. Araba modları istiyor. Ben oyunu pek bilmiyorum. Oyuna harita ve trafik modu mu yüklemek gerekiyor? Sadece araba modu ile oynanıyor mu?
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 25 Kasım 2023 #2 Oynanır ama trafik ve harita modu kurup iki araba atınca mis gibi oluyor ama kuzeninize ağır gelir küçükse. Vites falan yapamaz.
Oynanır ama trafik ve harita modu kurup iki araba atınca mis gibi oluyor ama kuzeninize ağır gelir küçükse. Vites falan yapamaz.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.304 Makaleler 2 Çözümler 23 25 Kasım 2023 #3 Ngg diye Discord sunucusu var orada her şey detaylıca anlatılıyor. Ve çoğu yayıncı ve kişi o sunucuda oynuyor.
Ngg diye Discord sunucusu var orada her şey detaylıca anlatılıyor. Ve çoğu yayıncı ve kişi o sunucuda oynuyor.
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.051 Makaleler 1 25 Kasım 2023 #4 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Oynanır ama trafik ve harita modu kurup iki araba atınca mis gibi oluyor ama kuzeninize ağır gelir küçükse. Vites falan yapamaz. Genişletmek için tıkla... Vitessiz olmaz mı?
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Oynanır ama trafik ve harita modu kurup iki araba atınca mis gibi oluyor ama kuzeninize ağır gelir küçükse. Vites falan yapamaz. Genişletmek için tıkla... Vitessiz olmaz mı?
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 25 Kasım 2023 #5 Aslan Kedi dedi: Vitessiz olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Otomatik var ama bence daha hafif bir oyun bulun.
Aslan Kedi dedi: Vitessiz olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Otomatik var ama bence daha hafif bir oyun bulun.
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.051 Makaleler 1 25 Kasım 2023 #6 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Otomatik var ama bence daha hafif bir oyun bulun. Genişletmek için tıkla... Otomatik vites bir mod mu?
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Otomatik var ama bence daha hafif bir oyun bulun. Genişletmek için tıkla... Otomatik vites bir mod mu?
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 25 Kasım 2023 #7 Aslan Kedi dedi: Otomatik vites bir mod mu? Genişletmek için tıkla... Yok oyun ayarlarından oluyor. Mod kurulumu trafik harita vb. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kuzeniniz oynasın hevesini alınca bırakır zaten.
Aslan Kedi dedi: Otomatik vites bir mod mu? Genişletmek için tıkla... Yok oyun ayarlarından oluyor. Mod kurulumu trafik harita vb. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kuzeniniz oynasın hevesini alınca bırakır zaten.