Assoluto racing hesap oluşturmuyor

S1000RR

Decapat
Bu oyunda yeni hesap açmak istedim ve bu telefona ilk kez indirdim New Game seçeneğini seçtiğimde hesabımda bende olmaması gereken arabalar vardı ben de kayıt olmaya çalıştım hesap üzerine olmadi. Silip yükledim ve yeniden New Game dediğimde o hesabı geri yükledi bunu nasıl silebilirim yeni hesap oluşturamiyorum.

Google/apple hesabınız size mi ait? Eğer hesabınızı başka biri kullanmışsa oyunda ilerlemiş ve ilerlemeyi bulut kaydına kaydetmiş olabilir. Oyun içi ayarlarda ilerlemenizi sıfırlayacak bir ayar olmalı, eğer yoksa cihazın ayarlar kısmından uygulamayı bulup verilerini temizleyebilirsiniz.

Bir de şu var ; kendime ait hesaba girmeye çalışırken giremeyince çıkıp giriyorum bana ait olmayan yani kendi hesabımda olmayan arabalarla benim hesabıma girilmiş gözüküyor
Verileri temizledim fakat düzelmedi yeni bir google play hesabı açıp deneyeceğim teşekkürler

Eğer dediğim çözümler işe yaramadıysa yapabileceğin iki şey var: İlerlenmiş oyun kaydının hangi hesapta olduğunu bulup o hesabın bulut oyun kaydı dosyaları arasından silmek veya oyun geliştiricisine mail atarak durumu bildirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…