Astigmat askerliğe engel midir?

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Astigmatım 0.75 veya 0.50. daha da az bile olabilir tam bilmiyorum ama engel mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Astigmatım 0.75 veya 0.50. daha da az bile olabilir tam bilmiyorum ama engel mi?
Tedavisi var gözlük, lens falan yani askerde gözlüklü kişilerin de olduğunu düşünürsek engel değildir. Ona göre iş verirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tedavisi var gözlük, lens falan yani askerde gözlüklü kişilerin de olduğunu düşünürsek engel değildir. Ona göre iş verirler.
Hocam şimdi gözlük kullanıyorum ama iyi gördüğüm için takmıyorum. Takınca da garip hissediyorum. Sizce geçmiş midir astigmatım?

Hocam şimdi gözlük kullanıyorum ama iyi gördüğüm için takmıyorum. Takınca da garip hissediyorum. Sizce geçmiş midir astigmatım?
Astigmat maalesef geçmiyor. 3 senedir gözlük takıyorum hâlâ devam ediyor, hatta son zamanlarda gözden randevu alacağım. Yükselmiş olabilir.

Astigmat maalesef geçmiyor. 3 senedir gözlük takıyorum hâlâ devam ediyor, hatta son zamanlarda gözden randevu alacağım. Yükselmiş olabilir.
Hocam şimdi doktordan geldim. 0.1 astigmatımın olduğunu söyledi. Sanırım bu geçici bir hastalık.

Gecmis olsun hocam oncelikle. Bu konuyu biraz daha once gorseydim fizik sinavindan 5 puan daha alacaktim astigmat gozluk kullanarak geciyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…