glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.294 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 2 Kasım 2021 #1 Astigmatım 0.75 veya 0.50. daha da az bile olabilir tam bilmiyorum ama engel mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2021
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #2 glikojen dedi: Astigmatım 0.75 veya 0.50. daha da az bile olabilir tam bilmiyorum ama engel mi? Genişletmek için tıkla... Tedavisi var gözlük, lens falan yani askerde gözlüklü kişilerin de olduğunu düşünürsek engel değildir. Ona göre iş verirler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2021
glikojen dedi: Astigmatım 0.75 veya 0.50. daha da az bile olabilir tam bilmiyorum ama engel mi? Genişletmek için tıkla... Tedavisi var gözlük, lens falan yani askerde gözlüklü kişilerin de olduğunu düşünürsek engel değildir. Ona göre iş verirler.
T TextRed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 2 Kasım 2021 #3 7 numara üstü ise engel. Altı için sorun yok.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.294 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 2 Kasım 2021 #4 Elektrikci_Hasan dedi: Tedavisi var gözlük, lens falan yani askerde gözlüklü kişilerin de olduğunu düşünürsek engel değildir. Ona göre iş verirler. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi gözlük kullanıyorum ama iyi gördüğüm için takmıyorum. Takınca da garip hissediyorum. Sizce geçmiş midir astigmatım?
Elektrikci_Hasan dedi: Tedavisi var gözlük, lens falan yani askerde gözlüklü kişilerin de olduğunu düşünürsek engel değildir. Ona göre iş verirler. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi gözlük kullanıyorum ama iyi gördüğüm için takmıyorum. Takınca da garip hissediyorum. Sizce geçmiş midir astigmatım?
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 2 Kasım 2021 #5 glikojen dedi: Hocam şimdi gözlük kullanıyorum ama iyi gördüğüm için takmıyorum. Takınca da garip hissediyorum. Sizce geçmiş midir astigmatım? Genişletmek için tıkla... Astigmat maalesef geçmiyor. 3 senedir gözlük takıyorum hâlâ devam ediyor, hatta son zamanlarda gözden randevu alacağım. Yükselmiş olabilir.
glikojen dedi: Hocam şimdi gözlük kullanıyorum ama iyi gördüğüm için takmıyorum. Takınca da garip hissediyorum. Sizce geçmiş midir astigmatım? Genişletmek için tıkla... Astigmat maalesef geçmiyor. 3 senedir gözlük takıyorum hâlâ devam ediyor, hatta son zamanlarda gözden randevu alacağım. Yükselmiş olabilir.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #6 glikojen dedi: Hocam şimdi gözlük kullanıyorum ama iyi gördüğüm için takmıyorum. Takınca da garip hissediyorum. Sizce geçmiş midir astigmatım? Genişletmek için tıkla... Ben yıllar önce 1 sene kadar gözlük kullandım hipermetrop vardı geçti. Astigmat'ı bilemiyorum.
glikojen dedi: Hocam şimdi gözlük kullanıyorum ama iyi gördüğüm için takmıyorum. Takınca da garip hissediyorum. Sizce geçmiş midir astigmatım? Genişletmek için tıkla... Ben yıllar önce 1 sene kadar gözlük kullandım hipermetrop vardı geçti. Astigmat'ı bilemiyorum.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #7 İki gözün toplam değeri 14 dereceden büyükse muaf olursunuz. Gerisini siz hesaplayın.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.294 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 3 Kasım 2021 #8 rofl dedi: Astigmat maalesef geçmiyor. 3 senedir gözlük takıyorum hâlâ devam ediyor, hatta son zamanlarda gözden randevu alacağım. Yükselmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi doktordan geldim. 0.1 astigmatımın olduğunu söyledi. Sanırım bu geçici bir hastalık.
rofl dedi: Astigmat maalesef geçmiyor. 3 senedir gözlük takıyorum hâlâ devam ediyor, hatta son zamanlarda gözden randevu alacağım. Yükselmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi doktordan geldim. 0.1 astigmatımın olduğunu söyledi. Sanırım bu geçici bir hastalık.
Aligatör Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.347 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #9 Gecmis olsun hocam oncelikle. Bu konuyu biraz daha once gorseydim fizik sinavindan 5 puan daha alacaktim astigmat gozluk kullanarak geciyor diye biliyorum.
Gecmis olsun hocam oncelikle. Bu konuyu biraz daha once gorseydim fizik sinavindan 5 puan daha alacaktim astigmat gozluk kullanarak geciyor diye biliyorum.