Astigmat kendi kendine iyileşir mi?

SeyitAli253

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0
32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
Astigmat var bende 3 metre ilerisindeki yaziyi okuyamıyorum, gözlüksüz fakat otobüs beklerken 5 metredeki yaziyi orta zorlukta olsa görebiliyorum. Acaba düzeliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Astigmat var bende 3 metre ilerisindeki yaziyi okuyamıyorum, gözlüksüz fakat otobüs beklerken 5 metredeki yaziyi orta zorlukta olsa görebiliyorum. Acaba düzeliyor mu?
Ameliyatla evet ama doğal yollarla hayır.

Fakat eve döndüm televizyonu uzaktan göremiyordum şimdi görebiliyorum yazıları ve insanların yüzlerini.

Gözdeki yaş oranının biraz artması, ışık kaynağının (genelde güneş) göze vurması gibi bazı sebeplerle görüş kaybı az gibi görünebilir. Bende hem astigmat hem miyop var, kendiliğinden geçen şeyler değil onlar, bazen düşük ihtimalle de olsa yüksek numaralardan biraz aşağıya inebilir ama o da nadir olur ve yüksek derecelerde olur, sizin galiba yeni başlamış.

Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi? Anlamadım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…