batmandakiadam12 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 225 6 Eylül 2025 #1 Merhaba ben geceleri trafikteki veya başka yerlerdeki ışıklardan gelen ışınları görebiliyorum bulanık görmüyorum fakat biraz da olsa ışık ışınlarını görebiliyorum. Bende astigmat olabilir mi? (Not: Her sene düzenli olarak göz doktoruna gidiyorum)
Merhaba ben geceleri trafikteki veya başka yerlerdeki ışıklardan gelen ışınları görebiliyorum bulanık görmüyorum fakat biraz da olsa ışık ışınlarını görebiliyorum. Bende astigmat olabilir mi? (Not: Her sene düzenli olarak göz doktoruna gidiyorum)
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 762 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Eylül 2025 #2 Göz doktoruna sormadın mı?
batmandakiadam12 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 225 6 Eylül 2025 #3 quiKK dedi: Göz doktoruna sormadın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam her yıl düzenli olarak gidiyorum sadece miyop var fakat garip geldi 7-8 senedir ışıkların ışınlarını görmek
quiKK dedi: Göz doktoruna sormadın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam her yıl düzenli olarak gidiyorum sadece miyop var fakat garip geldi 7-8 senedir ışıkların ışınlarını görmek