Astra 1.4 Turbo Alınır mı?

Bence alınmaz çünkü hasar kaydı var ekspertiz raporuyla oynanmış bariz.

Araç alınır ancak bu ilan sakıncalı görünüyor. Sigorta şirketi hasar şişirmiş denmiş ve airbag orijinal diye belirtilmiş. Bunlar insanda şüphe uyandırıyor. Normal ilanlarda airbag orijinaldir diye bir şey görmedim bu zamana kadar. Marka modeli belirlediyseniz düzgün bir ilan arayın.

Öncelikle bu kasa astra güzel araçtır, LPG uyumu pek iyi değil. Alacaksanız LPG düzgün takılmış mı, bilindik bir marka mı? Bunlara dikkat edin. Yol tutuşu, konforu gayet yerinde bir araç. Attığınız ilan pek güven vermiyor yalnız, sigorta nedeniyle hasar kaydı diye bir şey olmaz. Alacaksanız da iyice araştırın.

1.4 T Astralar gayet tatmin edici iyi cihazdır fakat ilan hakkında yorumum yok.

Araç platform olarak fena değil ama motor ve şanzıman düşündürür. LPG sevmiyorsanız benim gibi alınır ve binilir. Ekonomi kasmadan performans aracı gibi (olduğu kadar) kullanırsınız. Astra için bu düşünce zor yalnız, amaç ekonomik bir aile aracı oluyor genelde. O açıdan iyi bir tercih sayılmaz.

Sanayideki ustalara para yedirmek istemiyorsan alma. Nereden mi biliyorum 2015 yılında sıfırını aldık ona rağmen 6 yıllık bir arabaya hak ettiğinden çok daha fazla masraf yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…