Tam aradığım fiyat bandında tertemiz gözüküyor. Sizce bu fiyata bu araba iyi değil mi?
Astra
Tam aradığım fiyat bandında tertemiz gözüküyor. Sizce bu fiyata bu araba iyi değil mi?
Astra
peki kaputta güneş yanığı var demiş. baktım 1-2 ay sonra gözüme batıyor boyatmam problem olur doğru mu1.6 motorlu tam bir işkence araç güzel 5-6 sene önce Cosmo paketli kullandım fakat motor hiç yeterli gelmiyor.
Bu yaştaki araç için çok normal. İyi bir usta bulursanız boyatabilirsiniz problem olmaz fakat bu kasada 1.3 Cdti motor öneririm.peki kaputta güneş yanığı var demiş. baktım 1-2 ay sonra gözüme batıyor boyatmam problem olur doğru mu
aslında kastettiğim ilerde satarken birinin kaputta boya gördüğünde şüphe duyması. belki hiç boyatmamak daha iyiBu yaştaki araç için çok normal. İyi bir usta bulursanız boyatabilirsiniz problem olmaz fakat bu kasada 1.3 Cdti motor öneririm.
Göze pek batmıyorsa problem olmaz hocam. Aracı canlı görmek lazım.aslında kastettiğim ilerde satarken birinin kaputta boya gördüğünde şüphe duyması. belki hiç boyatmamak daha iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.