R Rui Costa Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Tam aradığım fiyat bandında tertemiz gözüküyor. Sizce bu fiyata bu araba iyi değil mi? Astra
krisptfeil Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #2 Rui Costa dedi: Tam aradığım fiyat bandında tertemiz gözüküyor. Sizce bu fiyata bu araba iyi değil mi? Astra Genişletmek için tıkla... Eğer gözüktüğü gibi temiz ise bence alınabilir fiyatına göre uygun. Ekspertiz raporunda bir şey çıkarsa onu bilemem ama arabanın her yeri orijinal gözüküyor sitede bir tık değişik sanki.
Rui Costa dedi: Tam aradığım fiyat bandında tertemiz gözüküyor. Sizce bu fiyata bu araba iyi değil mi? Astra Genişletmek için tıkla... Eğer gözüktüğü gibi temiz ise bence alınabilir fiyatına göre uygun. Ekspertiz raporunda bir şey çıkarsa onu bilemem ama arabanın her yeri orijinal gözüküyor sitede bir tık değişik sanki.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.677 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 10 Mart 2025 #3 Yılına göre Km'si çok iyi ekspertizde temiz çıkarsa alınabilir.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.573 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 10 Mart 2025 #4 Rui Costa dedi: Tam aradığım fiyat bandında tertemiz gözüküyor. Sizce bu fiyata bu araba iyi değil mi? Astra Genişletmek için tıkla... G kasasını 13 yıl kullandık hala daha kullanılır, sağlam ve kaliteli arabadır Astra. Temiz bir eksper raporu çıkarsa alınır.
Rui Costa dedi: Tam aradığım fiyat bandında tertemiz gözüküyor. Sizce bu fiyata bu araba iyi değil mi? Astra Genişletmek için tıkla... G kasasını 13 yıl kullandık hala daha kullanılır, sağlam ve kaliteli arabadır Astra. Temiz bir eksper raporu çıkarsa alınır.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #5 1.6 motorlu tam bir işkence araç güzel 5-6 sene önce Cosmo paketli kullandım fakat motor hiç yeterli gelmiyor.
1.6 motorlu tam bir işkence araç güzel 5-6 sene önce Cosmo paketli kullandım fakat motor hiç yeterli gelmiyor.
R Rui Costa Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #6 zuse dedi: 1.6 motorlu tam bir işkence araç güzel 5-6 sene önce Cosmo paketli kullandım fakat motor hiç yeterli gelmiyor. Genişletmek için tıkla... peki kaputta güneş yanığı var demiş. baktım 1-2 ay sonra gözüme batıyor boyatmam problem olur doğru mu
zuse dedi: 1.6 motorlu tam bir işkence araç güzel 5-6 sene önce Cosmo paketli kullandım fakat motor hiç yeterli gelmiyor. Genişletmek için tıkla... peki kaputta güneş yanığı var demiş. baktım 1-2 ay sonra gözüme batıyor boyatmam problem olur doğru mu
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #7 Rui Costa dedi: peki kaputta güneş yanığı var demiş. baktım 1-2 ay sonra gözüme batıyor boyatmam problem olur doğru mu Genişletmek için tıkla... Bu yaştaki araç için çok normal. İyi bir usta bulursanız boyatabilirsiniz problem olmaz fakat bu kasada 1.3 Cdti motor öneririm.
Rui Costa dedi: peki kaputta güneş yanığı var demiş. baktım 1-2 ay sonra gözüme batıyor boyatmam problem olur doğru mu Genişletmek için tıkla... Bu yaştaki araç için çok normal. İyi bir usta bulursanız boyatabilirsiniz problem olmaz fakat bu kasada 1.3 Cdti motor öneririm.
R Rui Costa Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #8 zuse dedi: Bu yaştaki araç için çok normal. İyi bir usta bulursanız boyatabilirsiniz problem olmaz fakat bu kasada 1.3 Cdti motor öneririm. Genişletmek için tıkla... aslında kastettiğim ilerde satarken birinin kaputta boya gördüğünde şüphe duyması. belki hiç boyatmamak daha iyi
zuse dedi: Bu yaştaki araç için çok normal. İyi bir usta bulursanız boyatabilirsiniz problem olmaz fakat bu kasada 1.3 Cdti motor öneririm. Genişletmek için tıkla... aslında kastettiğim ilerde satarken birinin kaputta boya gördüğünde şüphe duyması. belki hiç boyatmamak daha iyi
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #9 Rui Costa dedi: aslında kastettiğim ilerde satarken birinin kaputta boya gördüğünde şüphe duyması. belki hiç boyatmamak daha iyi Genişletmek için tıkla... Göze pek batmıyorsa problem olmaz hocam. Aracı canlı görmek lazım.
Rui Costa dedi: aslında kastettiğim ilerde satarken birinin kaputta boya gördüğünde şüphe duyması. belki hiç boyatmamak daha iyi Genişletmek için tıkla... Göze pek batmıyorsa problem olmaz hocam. Aracı canlı görmek lazım.